Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Les fortes ventades provoquen caigudes d'arbres i algun tall de via al Camp de Tarragona

S'han registrat diverses incidències a Reus, Cambrils i Mont-roig del Camp
Arbre caigut pel vent a la riera d'Alforja a Cambrils. | Cedida

 

Les fortes ventades al Camp de Tarragona de les darreres hores, han deixat diverses incidències al territori. A Cambrils, ha caigut un arbre de grans dimensions a la riera d'Alforja. L'arbre ha caigut a causa de les fortes ventades aquest matí, a l'altura del passeig d'Albert. A Reus, també han caigut diversos arbres a causa del vent i s'ha tallat la carretera C-14Z.  El Camp de Tarragona està en alerta groga a causa del vent, i a les Terres de l'Ebre tenen l'avís de color taronja, ja que hi pot haver ràfegues de vent de 90 km/h o fins i tot més. 

 

Un arbre ha caigut a la riera d'Alforja a Cambrils

L'incident ha succeït a vora les deu del matí i s'està treballant perquè es retiri. Al Camp de Tarragona les ratxes de vent han arribat als 50 km per hora i han sigut la causa de la caiguda del gran arbre. Una de les causes, també ha estat que el terra on se situava l'arbre estava humit per les fortes pluges dels últims dies. Aquests dos factors serien els detonants de la caiguda de l'arbre a la riera d'Alforja a Cambrils.

 

Mont-roig del Camp registra ventades de 93 km per hora

D'altra banda, s'ha adoptat diverses mesures com la restricció de la sortida de nens i nenes a l'exterior durant les hores de pati. Des del consistori cambrilenc, també han tancat parcs i jardins per precaució. A Mont-roig del Camp s'han registrat ratxes de vents de fins a 93 km per hora, que han provocat que unes plaques d'un quiosc de begudes sortissin volant i arribessin a la platja de la Casa dels Lladres.

 

Arbre caigut pel vent a la riera d'Alforja a Cambrils. | Cedida

 

Les fortes ventades també han afectat Reus

A la ciutat de Reus, diversos arbres i branques han caigut sense provocar cap ferit. A les 9.30 hores del matí ha caigut un tendal d'un àtic al carrer de Cambrils. Diverses branques han caigut a una terrassa d'un bar, sense provocar greus incidències al carrer de Ramon J. Sender, també ha caigut un arbre a l'avinguda de Marià Fortuny.

 

A Reus, un arbre ha caigut just al costat de la terrassa d'un bar | TarragonaDigital.com

 

Durant aquest matí la carretera C-14Z a l'altura de Reus, ha estat tallada temporalment a causa de la caiguda d'un arbre per les fortes ventades al mig de la carretera que impedia la circulació de vehicles. Serveis de trànsit s'han adreçat fins a la zona afectada. A la ciutat de Tarragona el vent ha provocat la retirada de les plaques metàl·liques de Ca l'Ardiaca per precaució.

 

Imatge d'un gran arbre caigut, al barri Gaudí de Reus | Facebook / Cristina Altadill

 

Comentaris