INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Tres comerços tarragonins i un ebrenc, distingits per la Generalitat pels seus més de 150 anys d'història

També n'hi ha hagut cinc més de la demarcació premiats en la categoria amb cent o més anys d'antiguitat
La Gelateria Sirvent, de Tarragona distingida per la Generalitat pels seus més de 150 anys d'història | Instagram / @sirvent1860

 

L'Òptica Salas i la Gelateria Sirvent, de Tarragona; la Pastisseria Rovira, de Riudoms; i la Llibreria Viladrich, de Tortosa, han estat distingides per la Generalitat de Catalunya pels seus més de 150 anys d'història als Premis Nacionals d'Establiments Comercials Centenaris. El lliurament de Premis tindrà lloc el pròxim 27 de novembre al Palau de la Generalitat presidit del Govern, Quim Torra, i la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón. 

 

En aquesta edició, s'ha distingit un total de 28 establiments comercials i 2 mercats municipals centenaris per la seva trajectòria de cent o més anys de servei al comerç per la seva trajectòria de cent o més anys de servei al comerç. També s'han reconegut 15 establiments amb cent cinquanta o més anys d'història.

 

Quatre establiments amb més de 150 anys d'història i cinc centenaris

Aquests guardons distingeixen els establiments i mercats municipals en actiu que al llarg de més de cent anys han ofert un servei de qualitat i personalitzat als seus clients, adaptant-se als canvis en les necessitats de compra de la ciutadania. 

 

Al Camp de Tarragona, la Generalitat de Catalunya ha distingit un total de cinc establiments comercials amb els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris. En aquest sentit, n'hi ha hagut tres en la categoria de més de 150 anys: l'Òptica Salas i la Gelateria Sirvent, de Tarragona; i la Pastisseria Rovira, de Riudoms. En la categoria de 100 anys o més, s'ha guardonat a la botiga de joguines Bonifàs, de Valls, i la merceria Ca La Cotillaire, de Santa Coloma de Queralt.

 

A les Terres de l'Ebre hi ha hagut un establiment que ha estat distingit per la seva trajectòria de 150 o més anys: la Llibreria Viladrich, de Tortosa. Així mateix, també hi ha hagut tres establiments centenaris que han estat guardonats: la ferreteria Fergarcia, de la Sénia; la Carnisseria Pons, d'Horta de Sant Joan; i el Forn de Baix, de la Fatarella. 

 

La Llibreria Viladrich de Tortosa | Facebook / Llibreria Viladrich

Més notícies de la categoria Comarques