Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Els hospitals de Tarragona, fora dels 100 millors centres hospitalaris de l'Estat

Així ho ha determinat el Monitor de Reputació Sanitària (MRS) 2018, una iniciativa que avalua centres públics i privats des de l'any 2014
L'Hospital Sant Joan de Reus, en una imatge d'arxiu | TarragonaDigital.com

 

 

Els hospitals públics i privats de Tarragona són fora del top 100 dels millors centres hospitalaris de l’Estat espanyol, segons el Monitor de Reputació Sanitària (RMS) 2018.

 

La Paz de Madrid, l'Hospital Clínic i el Gregorio Marañón, els millors

El rànquing d’enguany, publicat per l’empresa MERCO, una iniciativa d’avaluació de reputació empresarial llançada l’any 2000, col·loca al capdamunt del podi el madrileny Hospital Universitario La Paz, seguit per l’Hospital Clínic i Provincial de Barcelona i l’Hospital General Universitario Gregorio Marañón, també a la ciutat de Madrid. Tots tres centres són de titularitat pública i repeteixen, com el 2017, el top tres hospitalari.

 

L'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla cau de la llista

El passat 2017, l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla, situat a la Rambla Vella de la ciutat de Tarragona, apareixia en la seixanta-quatrena posició del Monitor de Reputació Sanitària tot i que va caure fins a nou posicions respecte al 2016, en un descens des de la plaça cinquanta-cinc. Fins al darrer any, el centre tarragoní era l’únic representat hospitalari de la nostra demarcació en una llista que, enguany, ha quedat totalment orfe de centres i instal·lacions situades les comarques de Tarragona.

 

Segons MERCO, ni l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, ni el Sant Joan de Reus, el Verge de la Cinta de Tortosa, o el mateix Hospital de Sant Pau i Santa Tecla, equipaments importantíssims al territori, han fet prou mèrits per ser, aquest 2018, dins dels centres hospitalaris més reputats de tot l’Estat espanyol. Els hospitals públics i privats de la demarcació tampoc apareixen dins els rànquings de serveis hospitalaris per especialitat, uns grups establerts per MERCO on es posicionen un total de quinze centres, valorats segons les diverses àrees específiques de la medicina.

 

L'Hospital Joan XXIII, en una imatge d'arxiu | Catalunya Press

 

El top 10 hospitalari de l'Estat espanyol

Aquest 2018, els deu millors centres hospitalaris de l'Estat espanyol segons el Monitor de Reputació Sanitària han estat els següents: l'Hospital Universitario La Paz (Madrid), l'Hospital Clínic i Provincial de Barcelona, l'Hospital General Universitario Gregorio Marañón (Madrid), l'Hospital Universitario 12 de Octubre (Madrid), l'Hospital Universitari Vall d'Hebron (Barcelona), l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe (València), l'Hospital Universitario Ramón y Cajal (Madrid), l'Hospital Universitario Fundación Jiménez Díaz (Madrid), l'Hospital Universitario Virgen del Rocío (Sevilla) i l'Hospital Puerta de Hierro Majadahona.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris