Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

EN DIRECTE

Seguiu en directe la jornada electoral al Camp de Tarragona

Incidències i retards a les línies R15 i R14 de Rodalies

Diverses incidències tècniques provoquen retards i aturades a Castelldefels i la Plana-Picamoixons
Imatge d'arxiu d'un tren de l'R2 de Rodalies. | Cedida

 

Matí amb noves incidències i retards a les línies de Rodalies R14 i R15, que afecten diverses comarques tarragonines. L'R14, que discorre entre Barcelona i l'estació de Lleida-Pirineus, efectua la seva sortida amb demora a l'estació de la Plana-Picamoixons, a l'Alt Camp, en direcció Tarragona.

 

Aquest retard, precisament, el provoca una incidència tècnica d'un tren de mercaderies, segons informa Rodalies Renfe a les seves xarxes socials.

 

 

Afectació a l'R15 en sentit sud, al seu pas per Castelldefels

Un tren de la línia R15, que cobreix el tram entre l'Estació de França de Barcelona i Riba-Roja d'Ebre —per Tarragona i Reus— es troba aturat a Castelldefels per un problema tècnic al mateix comboi.

 

Des de Renfe informen que s'ha habilitat una formació especial, des de Sant Vicenç de Calders, per tal de cobrir el recorregut de la formació afectada.

 

 

 

 

Interrompuda la circulació ferroviària entre Tarragona i Sant Vicenç de Calders

Fa tot just deu dies, una incidència en les instal·lacions ferroviàries va provocar el tall de les línies R13, R14, R15, R16, RT2 i llarga distància, entre les estacions de Tarragona i Sant Vicenç de Calders.

 

Les pluges que hi van haver a la zona durant les últimes setmanes van provocar diverses afectacions i, segons Renfe, el tall es va produir per la manca de tensió a la catenària de la via

Comentaris