Interrompuda la circulació de trens entre Tarragona i Salou per problemes elèctrics

Cap a dos quarts de deu s'ha pogut restablir el trànsit de trens entre les dues estacions
Un dels trens en direcció sud aturats a l'estació de Tarragona. |  Joan Valldepérez

 

La circulació de trens de la línia R16 de Rodalies es troba interrompuda entre les estacions de Tarragona i Salou per una incidència que afecta les instal·lacions del subministrament elèctric. Diversos trens es troben aturats a les estacions entre aquestes dues poblacions i acumulen importants retards.

 

Segons ha informat el servei de Rodalies de la Generalitat de Catalunya, hi ha diversos trens afectats, com ara el tren de Tortosa a l'Estació de França de les 05.56 h, que es troba aturat a Port Aventura; el tren que connecta l'Estació de França amb Tortosa de les 05.43 h està aturat a l'estació de Tarragona; i el tren que connecta l'Arboç amb Cambrils de les 07.00 h també està aturat a Tarragona. 

 

 

S'estableix transport alternatiu per carretera

Rodalies informa que els tècnics ja s'han desplaçat al punt de la xarxa ferroviària on hi ha la incidència per tal de poder reparar-la. Des de Rodalies informen que s'estableix un servei alternatiu per carretera entre les estacions de Tarragona i Salou. 

 

 

La línia R16 connecta Barcelona des de l'Estació de França fins a Tortosa i Ulldecona. A la demarcació de Tarragona, aquesta línia fa parada a les estacions de Torredembarra, Altafulla - Tamarit, Tarragona, Port Aventura, Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp, l'Hospitalet de l'Infant, l'Ametlla de Mar, L'Ampolla - Perelló - Deltebre, l'Aldea - Amposta, Camp-redó, Tortosa i Ulldecona - Alcanar - La Sénia. 

 

Restablerta la circulació de trens entre Tarragona i Salou

Uns minuts abans de dos quarts de deu del matí, Rodalies ha informat a través de les seves xarxes socials que la circulació de trens que estava interrompuda entre les estacions de Tarragona i Salou ja s'ha pogut restablir. Progressivament, s'aniran recuperant progressivament la freqüència de trens i els horaris habituals. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris