Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PORTADES

Les portades d'avui, 20 de maig

MÉTEO

El temps millora aquesta setmana amb temperatures que remunten

Judici contra una veïna del Pont d'Armentera per intentar matar dos cops el seu germà

Dimecres i divendres es jutjaran dues persones per la possessió i venda de drogues
Imatge de la façana d'entrada a l'Audiència de Tarragona | ACN

 

El matí del passat dilluns 5 de novembre, l'Audiència Provincial de Tarragona va iniciar el judici contra una dona acusada d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa i amb agreujant de parentiu, en intentar posar fi dues vegades a la vida del seu germà.

 

Els fets van passar al Pont d'Armentera (Alt Camp) l'any 2015, quan, segons el fiscal, l'acusada es va aproximar al seu germà amb una estaca de fusta, amb la intenció de matar-lo; l'agredit va poder esquivar l'atac il·lès. Dies després, la dona ho va tornar a intentar, aquesta vegada amb un ganivet, i un cop més, sense aconseguir el seu objectiu.

 

La Fiscalia demana una pena de 4 anys i 11 mesos de presó per l'acusada.

 

L'Audiència de Tarragona jutjarà un home acusat d'un delicte contra la salut pública en relació amb substàncies estupefaents | cedida

 

 

Possessió i subministrament de drogues

Aquest dimecres 7 de novembre al matí, l'Audiència de Tarragona jutjarà un home acusat d'un delicte contra la salut pública en relació a la possessió d'estupefaents greument nocius per a la salut.

 

Segons la causa del Fiscal, els fets es remunten al 2014, quan en un registre d'un domicili de Cunit (Baix Penedès), l'acusat va ser sorprès en possessió de diferents substàncies estupefaents, com haixix, marihuana o amfetamina, juntament amb dues bàscules elèctriques de precisió. Per aquests fets la fiscalia demana una pena de 4 anys a l'acusat.

 

D'altra banda, el dimecres el divendres 9 de novembre, una altra persona també ha estat acusada d'un delicte contra la salut pública en relació a la possessió i venda de substàncies que causen greus danys a la salut

 

L'any 2014, l'acusat va ser objecte d'una investigació de la Guàrdia Civil, per les sospites que tenien sobre la seva dedicació al subministrament de drogues. En un dels seguiments que feien els agents van poder presenciar, com el processat entregava bossetes petites i blanques a canvi de diners; uns indicis suficients per practicar l'entrada i el registre del seu domicili a Cambrils.

 

A l'interior de l'habitatge, els agents van trobar diverses bosses de drogues que contenien MDMA i ketamina, així com tres balances de precisió. Uns fets pels quals el fiscal demana 3 anys i 6 mesos de presó.

Comentaris