Petició de 9 anys de presó per violar una noia amb discapacitat intel·lectual a Tarragona

També es jutjarà un altre home per agredir sexualment una noia a casa seva a Salou
Imatge de la façana d'entrada a l'Audiència de Tarragona | TarragonaDigital.com

 

L’Audiència Provincial de Tarragona jutjarà, la setmana vinent, un home per un delicte d’abús sexual amb penetració a una persona especialment vulnerable, pel qual el fiscal li demana 9 anys de presó. Els fets van tenir lloc el 2017, quan la víctima, que té una discapacitat intel·lectual del 65%, i una amiga van anar amb un amic i una altra persona a un bar, on es van unir amb el processat, que ja estava allà. L’home va insistir reiteradament a les noies que beguessin alcohol, i els convidava a copes amb la intenció d’emborratxar-les.

 

Posteriorment, l’acusat i l’amic de les noies els van proposar d’anar a una discoteca, i elles van accedir-hi. A la discoteca el processat va continuar convidant a les noies a alcohol, fins que els quatre van abandonar el local i van pujar a un cotxe. Durant el trajecte, l’acusat i la víctima anaven asseguts a la part posterior del vehicle, mentre que l’amic del processat conduïa. Així, l’acusat va aprofitar que la víctima anava beguda i s’havia adormit per abusar sexualment d’ella.

 

Demanen 8 anys de presó per agredir sexualment una noia a casa seva

No serà, però, l’únic judici per un delicte de caràcter sexual que se celebrarà a l’Audiència Provincial de Tarragona la setmana que ve. Un home acusat d’una agressió sexual i d’un delicte lleu de lesions a Salou també serà jutjat dilluns vinent. Els fets van tenir lloc el 2014 a la capital de la Costa Daurada. La víctima i l’agressor havien anat de compres, i posteriorment la víctima va accedir que el processat entrés al seu domicili, on en aquell moment no hi havia ningú. Un cop dins l’habitatge, l’acusat va empènyer la víctima contra la paret, la va tocar, li va fer petons per tot el cos, i fins i tot es va refregar contra ella, segona l’escrit del fiscal. La víctima s’hi va resistir, van forcejar i ella va caure a terra. Llavors, l’acusat va arrossegar-la fins al sofà, on la va agredir sexualment.

 

Després de l’agressió, quan l’acusat va marxar del pis, li va dir a la víctima que tornaria. Hores més tard, l’home va tornar i va trucar a la porta en reiterades ocasions, però ella no el va obrir. A conseqüència del forcejament i la caiguda, la víctima va patir lesions. El fiscal demana 8 anys de presó pel delicte d’agressió sexual i 2 mesos de multa pel delicte de lesions.

 

Jutgen una cuidadora per robar 20.000 a una àvia

D’altra banda, continuarà el judici contra una cuidadora que va aprofitar-se d’una àvia de Tarragona per robar-li 20.000 euros. L’acusada convivia amb l’àvia, ja que era la seva cuidadora, i constava al seu compte bancari. Durant els anys 2014 i 2015 l’acusada va fer diversos reintegraments sense donar justificació. El 2015 es va nomenar una fundació com a tutora de la dona, després que un jutge li dictés sentència d’incapacitat. El fiscal demana 4 anys de presó per la cuidadora. El fiscal li demana 4 anys de presó per un delicte d'apropiació indeguda.

"ATENCIÓ | Cau el turisme a la Costa Daurada" "Cunillera insta crear un pla de retorn d'empreses"