GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La marxa lenta dels transportistes provoca fins a 12 km de retenció a l'AP-7

Des de primera hora de la tarda, la mobilització ha afectat diversos trams i carreteres de la demarcació
Les cues s'han succeït a les carreteres de Tarragona | Cedida

 

Un centenar de transportistes i camioners han començat, aquesta tarda, la marxa lenta que tenien prevista per avui dimecres, 5 de desembre, a les portes del pont de la Puríssima. Convocades per la Federació Empresarial d’Autotransport de Tarragona (FEAT), arran dels diversos desviaments de camions impulsats des de l'administració, els clàxons s’han sentit amb força en diferents trams viaris de les nostres comarques, i les retencions i la densitat del trànsit s’han fet notar de seguida.

 

Cues de fins a 12 quilòmetres a l'AP-7, a Tarragona

A partir de dos quarts de sis de la tarda, a l’autopista AP-7 tarragonina s’hi han format cues de fins a 12 quilòmetres, en sentit sud. Els vehicles pesants, que han començat la marxa al polígon Riu Clar, a la ciutat de Tarragona, s’han dirigit a pas lent per l’autovia A-7 i la carretera N-340 fins a l’accés de l’autopista a Altafulla. Allà, girar cua i tornar per l’AP-7.

 

Ara mateix, al voltant de les set de la tarda, les retencions s'allarguen fins a uns quatre quilòmetres en aquest tram.

 

 

2 km de retenció a l'Arboç

Al Baix Penedès, els transportistes han arrencat des de Bellvei, cap al Vendrell, seguint per l’Arboç i fins al punt de partida, per l’N340. Segons el Servei Català de Trànsit, aquest recorregut ha provocat cues de fins a dos quilòmetres al terme municipal de l’Arboç.

 

A les Terres de l’Ebre, per la seva part, les marxes han estat desconvocades i els organitzadors han animat els camioners de la zona a sumar-se a la mobilització del Camp de Tarragona.

 

Els transportistes reclamen que la bonificació sigui total

Els transportistes denuncien les condicions del desviament obligatori de camions per l'autopista i la restricció de circular per l'N-340. Des del 15 de novembre, els camions poden accedir als punts de càrrega i descàrrega pels accessos més propers en el sentit de la marxa, però el sector transportista reclamen la resolució de més qüestions. Els camioners reclamen que la bonificació sigui total i que se solucionin problemes com la circulació dels transports especials o els colls d'ampolla de la xarxa viària.