Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Com afectaran al trànsit les tres marxes lentes de camions d'aquest dijous?

Tarragonès, Baix Gaià, Baix Penedès i l'Ebre seran escenari de les protestes dels transportistes
Camions circulant per la carretera N-340 | delcamp.cat

 

El sector dels transportistes fa aquest dijous 11 d'octubre la primera protesta contra el desviament obligatori de camions de l'N-340 a l'AP-7 que es va posar en marxa a principis de setembre. La Federació Empresarial d'Autotransport de Tarragona (FEAT) ha convocat tres marxes lentes a diversos punts del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, per fer escoltar les seves reclamacions. Aquestes se centren a demanar la gratuïtat pels camions a l'autopista —o bé augmentar la bonificació del 50% actual fins al 75%— i que es respecti el sentit de la marxa a l'hora d'agafar l'autopista, per no haver de fer recorreguts llargs.

 

Marxa lenta entre el polígon Riu Clar de Tarragona i Torredembarra (A-7, N-340 i AP-7)

Les tres marxes lentes començaran a les cinc de la tarda, i afectaran diverses carreteres del territori entre les 16.00 i les 19.00 hores. La principal sortirà del pàrquing de camions del polígon Riu Clar de Tarragona. Els camions agafaran l'A-27 en direcció sud fins a enllaçar amb l'A-7. D'allí es dirigiran cap a Torredembarra, primer per l'autovia i després per l'N-340. Quan arribin a la rotonda d'accés a l'AP-7 de Torredembarra agafaran l'autopista i tornaran a Tarragona. Aquest recorregut el faran dues vegades.

 

Marxa lenta entre el Vendrell i l'Arboç (N-340)

La marxa lenta del Baix Penedès sortirà a les 17.00 hores del pàrquing que hi ha al costat del restaurant 101 Bocatas, a l'N-340. Els camions agafaran la nacional en direcció al Vendrell fins a arribar a la rotonda de Coma-ruga que dona accés a l'AP-7 i la C-32. Allà faran un canvi de sentit i recorreran tota l'N-340 fins a arribar a la població de l'Arboç. Com que aquest serà un recorregut més llarg, la marxa lenta només es farà una vegada.

 

Marxa lenta entre l'Aldea i Alcanar (N-340)

La tercera marxa lenta es farà a les Terres de l'Ebre, entre les poblacions de l'Aldea i Alcanar. En aquest cas, igual que amb la marxa del Baix Penedès, el recorregut es farà completament per la nacional i, com la de Tarragona, es repetirà dues vegades. Es calcula que la mobilització pot provocar afectacions entre les quatre de la tarda, que serà quan els vehicles es comencin a concentrar als respectius punts de trobada, i les set de la tarda. En total, les vies que podrien quedar afectades són l'N-340, l'AP-7, l'A-7, l'A-27, la B-23, la B-10, l'N-II i l'N-240, en una jornada que es preveu complicada per l'operació sortida del llarg cap de setmana.  

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris