MINUT A MINUT

🔴Nova manifestació improvitzada al centre de Tarragona

ÚLTIMA HORA

❗ Convoquen una vaga general per al pròxim divendres, 18 d'octubre

Milloraran les estacions d'autobusos de cinc ciutats de la regió de Tarragona

Tarragona, Reus, Valls, Tortosa i Amposta veuran rehabilitades les seves estacions
Imatge d'arxiu de l'estació d'autobusos de Tarragona | TarragonaDigital

 

La Generalitat de Catalunya ha anunciat l'adjudicació d'obres per una quinzena d'estacions i parades d'autobusos per valor d'1,9 milions d'euros. Les estacions de Tarragona, Reus, Valls, Tortosa i Amposta seran les que es veuran beneficiades per aquestes reformes, les quals començaran durant aquesta primavera. 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Es renovaran els panells d'informació a l'estació de busos de Tarragona

Les millores que la Generalitat ha planejat també es podran veure a Tarragona. A l'stació d'autobusos, ubicada a la plaça Imperial Tarraco, s'arranjaran diversos punts afectats pel pas del temps o l'incivisme. D'altra banda, també hi haurà una substitució dels panells d'informació a l'usuari.

 

Les millores es realitzaran, justament, quan milers de turistes amb destí als municipis de la Costa Daurada arriben a la ciutat per agafar un autobús en direcció a Salou, Cambrils o Vila-seca.

 

A Reus, es milloraran elements del drenatge d’aigües de la marquesina i s’executaran treballs menors de rehabilitació. | Miguel Cabrerizo

 

Treballs menors de rehabilitació a l'estació de Reus

A Reus, es preveia que les obres arribessin durant el 2018 però, finalment, arribaran durant aquesta primavera. Les reformes que es faran aniran destinades a millorar elements del drenatge d'aigües de la marquesina i s'executaran treballs menors de rehabilitació. 

 

A més, segons va poder saber TarragonaDigital, l'Ajuntament de Reus vol construir pisos a la zona de l'estació. Aquesta construcció aniria en paral·lel a la reforma del Mercat del Carrilet i s'estudia que es puguin aixecar pisos quan es facin les reformes.

 

D'altra banda, cal recordar que aquest any la ciutat de Reus ha renovat la nova flota d'autobusos municipals, formada per 13 autocars amb una capacitat de 104 places. 

 

A Valls milloraran les instal·lacions, mobiliari i elements de la marquesina

La licitació també preveu obres de millora a l’estació d’autobusos de Valls. En les properes setmanes s’iniciaran els treballs per arranjar alguns punts de la marquesina principal de l’estació i diversos elements del mobiliari com les papereres i els bancs. Aquestes intervencions se sumaran a les actuacions d’arranjament i millora de l’estació que s’han dut a terme durant l’últim any. Cal recordar que l’estació d’autobusos va ser una de les instal·lacions de la ciutat que es va veure més afectada durant l’esclafit que es va produir el 18 d’octubre de 2017.

 

Tortosa veurà renovada la seva estació d'autobusos | Cedida

 

Tortosa i Amposta rehabilitaran part de l’estació d’autobusos

Entre les estacions en què la Generalitat ha adjudicat obres n’hi ha les dues a les Terres de l’Ebre. Una que es veurà més rehabilitades és la de Tortosa, situada al carrer Rosa Maria Moles. En aquest sentit, s’arranjarà el paviment i els sistemes de drenatge de la plataforma de l’estació.

 

L’altra estació on es faran obres serà la d’Amposta. En aquesta, hi haurà una rehabilitació més petita i es faran canvis als sistemes de comunicació de l’estació, situada a l’avinguda de Santa Bàrbara.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris