Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

EN DIRECTE

Seguiu en directe la jornada electoral al Camp de Tarragona

ATENCIÓ

Llaços grocs i pintades en seus, algunes de les incidències del matí electoral a Tarragona

Foment invertirà a l'N-340 per millorar diversos trams conflictius

El ministeri ha publicat al BOE la decisió d'invertir 1,75 milions per tal de millorar cinc trams de la carretera, a les Terres de l'Ebre i al Baix Camp
Imatge d'un accident a un dels trams conflictius de l'N-340 | Bombers de la Generalitat

 

Aquest dimarts 18 de setembre el Ministeri de Foment ha publicat al BOE la seva decisió d'invertir 1,75 milions d'euros per millorar trams conflictius de l'N-340. En concret, aquesta iniciativa ha de servir per millorar la seguretat viària en cinc trams d'alta concentració d'accidents, agilitzant el trànsit de la zona, i facilitant l'accés a carreteres secundàries i poblacions afectades.

 

Foment pretén eliminar els canvis de sentit a l'esquerra, que han estat la principal causa de sinistralitat en una de les carreteres amb més flux de trànsit de l'Estat espanyol. En concret, s'eliminaran les interseccions dels trams a Alcanar, Sant Carles de la Ràpita, Camarles, l'Ametlla de Mar i a l'Hospitalet de l'Infant.

 

S'invertiran 1,75 milions d'euros a l'N-340

Aquesta decisió vol posar fi a l'alta concentració d'accidents que es produeixen a la carretera. Molts canvis de sentit i interseccions de la via es troben en molt mal estat, fet que afavoreix l'alta sinistralitat de vehicles en aquests punts assenyalats. També cal recordar que l'N-340 és una de les carreteres amb més trànsit i circulació del país. Els usuaris de la via i habitants de les poblacions afectades han sortit en diverses ocasions al carrer per exigir millores en aquesta carretera general.

 

Per això, el Govern invertirà una quantitat d'1,75 milions d'euros, eliminant cinc interseccions que afecten els trams d'Alcanar, Sant Carles de la Ràpita, Camarles, l'Ametlla de Mar i l'Hospitalet de l'Infant. Totes aquestes interseccions són girs o incorporacions a l'esquerra.

 

Les interseccions seran substituïdes per rotondes

Foment ha pres la decisió de suprimir les perilloses interseccions i els carrils d'incorporació, que fan que es produeixin situacions de risc pels conductors que circulen per l'N-340. En el seu lloc, s'hi construiran rotondes, d'uns 50 metres de diàmetre i dos carrils, per tal que els canvis de direcció, de sentit, o incorporacions a altres vies es puguin realitzar d'una forma més senzilla sense comprometre la seguretat viària. 

 

D'aquesta manera, es pretén respectar al màxim l'estat del paviment i minimitzar l'afecció de serveis i ocupacions als usuaris diaris de la carretera. A més, Foment no descarta futures inversions a la zona per tal de millorar la circulació i el trànsit.

Comentaris