El president del Govern espanyol, al costat dels familiars dels morts durant els aiguats

Sánchez ha mostrat tota la seva «solidaritat» als familiars de les persones mortes i desaparegudes, després de la troballa d'un cos a la Pobla de Mafumet
Pedro Sánchez s'ha solidaritzat amb les famílies de les persones mortes i desaparegudes a la Conca de Barberà i el Tarragonès. | ACN

 

El president del Govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, ha enviat un missatge de suport a les famílies de les persones mortes i desaparegudes durant els aiguats. Ho ha fet aquest diumenge al vespre, després de la troballa del cos d'un home al marge dret del Francolí a la Pobla de Mafumet. «Tota la meva solidaritat amb els familiars dels morts i amb els que encara esperen notícies sobre els seus estimats», ha expressat Sánchez. 

 

 

Sánchez se solidaritza amb els familiars dels morts i desapareguts a les comarques tarragonines

El president en funcions del Govern, Pedro Sánchez, ha donat suport als familiars dels morts i desapareguts durant els aiguats d'aquest mes d'octubre. Ho ha fet hores després de donar-se a conèixer la troballa del cos d'un home al marge dret del Francolí, al seu pas per la Pobla de Mafumet. Es tracta de la tercera víctima mortal pel temporal arreu de Catalunya, i la segona que es troba en les comarques de Tarragona. 

 

 

La recerca de les persones desaparegudes —encara en resten tres— continuarà a partir d'aquest dilluns al matí. Aquest diumenge, els bombers han pentinat els 43 quilòmetres de riu entre l'Espluga i Tarragona.