PORTADES

📰 Les portades d'avui, 18 de novembre

Dos morts i un ferit greu en tres incidents a les platges de la Costa Daurada

Els fets han passat tots tres aquest migdia, i han deixat un lamentable recompte de morts a les platges tarragonines
Els socorristes, atents a qualsevol incidència | TarragonaDigital.com

 

Tarda tràgica a les platges del Camp de Tarragona. Dues persones han perdut la vida, i una es troba en estat greu. Tot just abans de les dues del migdia un home de 78 anys ha entrat en parada cardiorespiratòria a la platja de Segur de Calafell, i després que el Servei d'Emergències Mèdiques s'hagi personat a la platja per intentar reanimar-lo, no ha pogut fer-hi res i ha acabat perdent la vida. L'home era veí de Barcelona i tenia 78 anys.

 

La tragèdia també ha arribat a la platja dels Muntanyans de Torredembarra quan un altre home, aquest de 60 anys, també ha sofert una parada cardiorespiratòria. El personal del Sistema d'Emergències Mèdiques ha arribat després que els socorristes presents en aquesta platja hagin intentat reanimar l'home, però tampoc han pogut fer-hi res. Aquesta era la segona víctima mortal de la jornada a la Costa Daurada.

 

Un migdia tràgic també amb una ferida greu

Finalment també a Torredembarra s'ha hagut de lamentar un altre incident, quan una dona de 70 anys també ha patit una parada cardiorespiratòria. En aquest cas, però, els serveis sanitaris han anat fins a la platja del Barri Marítim i sí que han pogut estabilitzar-la, tot i que el seu estat és molt greu segons ha assegurat el SEM a TarragonaDigital. La dona ha estat traslladada a l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona a l'espera de la seva evolució.

 

Tot i aquests tres tràgics incidents, que han acabat amb la vida de dues persones i una ferida molt greu, les víctimes d'aquesta temporada estiuenca a les platges de la Costa Daurada han disminuït, i de moment han tancat el segon mes de vigilància sense ofegaments a les platges, i fent tan sols quatre rescats. Les platges estaran vigilades per membres de la Creu roja fins al 30 de setembre.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris