Dinou nous cursos complementen l'oferta de les Escoles d'Art i Disseny de la Diputació a Reus i Tarragona

Fotografia, Dibuix artístic, Dibuix digital o Narrativa i tecnologia audiovisual són alguns dels cursos que s’iniciaran el proper octubre
La Diputació oferirà dinou cursos monogràfics nous  | Cedida

 

Les Escoles d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona, situades a la Facultat de Belles Arts de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i al carrer del Vent de Reus, enceten el nou curs 2019/2020 el pròxim mes de setembre. A més d'iniciar els diversos cicles formatius de grau superior en arts plàstiques i disseny, enguany incorporen novetats que complementen l'oferta dels centres. Es tracta d'un total de dinou cursos monogràfics.

 

Cursos per aprofundir en les disciplines artístiques

A Tarragona, l'Escola d'Art i Disseny ofereix el curs preparatori a les proves d'accés, dos cursos de Ceràmica, un de Dibuix i pintura, Dibuix digital amb Photoshop, el Pack Adobe, Dibuix digital amb Illustrator, Dibuix artístic, Crear des dels sentits i Gravat.

 

A Reus, per la seva part, la Diputació ofereix, a banda del curs preparatori per les proves d'accés, els de Fotografia digital, Iniciació a la pintura, Projecte de creació pictòrica, Narrativa i tecnologia digital, Iniciació al gravat, Sistemes d'estampació i reproducció, Dibuix de model al natural i Història de l'art.

 

Una imatge de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus. | TarragonaDigital

 

Aquests cursos tenen com a objectiu aprofundir en diverses disciplines artístiques i, en el cas del curs preparatori a les proves d’accés —que els dos centres ofereixen—, es repassen aspectes artístics, conceptuals, creatius i tècnics que es demanen en les proves d’accés als cicles formatius de grau superior en arts plàstiques i disseny. A Tarragona, la matrícula per tots els cursos es pot fer a partir del 4 de setembre al mateix centre, mentre que a Reus, el termini s'obrirà el 26 de setembre, tot i que abans es poden concertar entrevistes personalitzades per rebre més informació.