Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La demarcació de Tarragona comptarà amb dos nous examinadors de trànsit

Les incorporacions permetran augmentar el nombre de cites d'exàmens de conducció
La demarcació de Tarragona comptarà amb dos nous examinadors de trànsit, arribant així a un total de dotze | ACN

 

A través del Butlletí Oficial de l'Estat, el Govern espanyol ha anunciat la incorporació de 25 nous examinadors de la Direcció General de Trànsit a Catalunya: setze a Barcelona, cinc a Girona, dos a Lleida i dos a Tarragona.

 

D'aquesta manera, es reforça l'actual equip de les diferents administracions provincials, amb la voluntat de pal·liar el dèficit d'examinadors i augmentar el nombre de cites a disposició dels futurs conductors i les autoescoles. Amb les noves incorporacions, la demarcació de Barcelona passarà a tindre 87 examinadors, Girona 11, Lleida 5 i la demarcació de Tarragona en passarà a tindre 12.

 

En un termini màxim de 30 dies, els examinadors s'hauran d'incorporar als seus nous llocs de feina, tot restant a disposició de les noves convocatòries d'examen per treure's el carnet de conduir.

 

El govern respon a unes demandes àmpliament demandades que l'any passat van portar a la vaga als examinadors de tot l'Estat | simumak

 

Millores en les condicions laborals del sector

Més enllà de l'ampliació de personal, que es preveu torni a augmentar en un futur pròxim; el Ministeri de Política Territorial i Funció Pública ha anunciat també, que tal com reivindicaven els treballadors del sector, els examinadors rebran 250 euros al mes, retroactivament, des de l'1 de gener del 2018.

 

A més a més, aquest 2019 el govern de l'Estat aprovarà un Decret-Llei pel qual s'aprovaran mesures urgents en matèria de retribucions en l'àmbit del sector públic, incloent-hi la cobertura jurídica necessària per poder seguir pagant aquest complement específic destinat exclusivament als examinadors de trànsit.

 

Tot plegat unes millores àmpliament demandades que l'any passat van portar a la vaga els examinadors d'arreu de l'Estat i que va provocar un col·lapse a les autoescoles, on es van haver d'ajornar milers d'exàmens previstos.

 

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris