MINUT A MINUT

Tarragona torna a viure una nit d'aldarulls amb c脿rregues policials i una desena de detinguts

V脥DEO

Explosi贸 d'una bombona de gas en una barricada a Tarragona

ATENCI脫

Tots els talls de carretera previstos per aquest dissabte, 19 d'octubre

Quatre detinguts en l'operatiu policial a Tarragona contra un grup especialitzat en robatoris a domicilis

Els Mossos d'Esquadra han engegat l'operaci贸 a primera hora del mat铆 i encara segueix en marxa
Els Mossos d'Esquadra han comen莽at un dispositiu a Tarragona contra una organitzaci贸 especialitzada en robatoris en domicilis | Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d'Esquadra han posat en marxa un dispositiu policial a la demarcaci贸 de Tarragona. La DIC del cos policial catal脿 ha comen莽at l'operatiu policial contra una organitzaci贸 especialitzada en robatoris en domicilis al Camp de Tarragona.

 

Hi ha hagut entrades a la ciutat de Tarragona, concretament als barris de Campclar i Torreforta, aix铆 com a Reus. En total s'han realitzat tres entrades, una en cada lloc, i quatre detencions. 

 

A les 13 hores, segons informa Mossos d'Esquadra, l'operatiu s'ha donat per finalitzat avui, per貌 continuen les investigacions i les accions estan sota secret de sumari. 

 

Els Mossos d'Esquadra han realtizat entrades al barri tarragon铆 de Campclar | TarragonaDigital

 

Quatre detinguts en l'operatiu a Tarragona

Els Mossos d'Esquadra han realitzat un total de tres registres durant l'operatiu contra el grup especialitzat en robatoris en domicilis. Una de les entrades s'ha fet al barri de Campclar. Durant aquest, els agents s'han endut diverses caixes de dins el domicili aix铆 com una pantalla. Tamb茅 s'ha produ茂t la detenci贸 d'un individu i, en sortir per la porta de l'habitatge, la gent reunida a la pla莽a ha comen莽at a increpar i cridar els agents de la policia catalana.

 

Als voltants de tres quarts de dotze del migdia, s'ha produ茂t una altra detenci贸, aquest cop al barri de Torreforta. Durant els registres del carrer Segarra del barri tarragon铆 tamb茅 hi havia ve茂ns en contra de les detencions.

 

Tamb茅 s'han realitzat entrades fora de la ciutat de Tarragona. A Reus, s'ha realitzat una altra entrada per part de la policia catalana on s'han fet dues detencions dins l'operatiu.

Detinguda una persona en l'operatiu dels Mossos d'Esquadra a Campclar| TarragonaDigital

 

Un detingut en l'operatiu policial al carrer Segarra de Torreforta | Tarragonadigital

 

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris
Amparo L贸pez
Gracias por vuestras noticias . Seguir mandandomelqs en catal谩n