Preinscripcions obertes a les escoles de música de la Diputació

Les preinscripcions es podran fer del 24 d'abril al 21 de maig a les escoles situades a Reus, Tarragona i Tortosa
Imatge d'arxiu de l'Orquestra Simfònica del Conservatori de la Diputació de Tarragona. | Ajuntament del Vendrell
 

Les escoles de música de la Diputació a Reus, Tarragona i Tortosa obren el període de preinscripcions per al curs de l'any vinent. Les inscripcions es podran fer a partir d'aquest dimecres 24 d'abril, fins al pròxim 21 de maig. El 29 de maig a les 12.00 hores, es publicarà la relació de preinscrits i la matrícula es podrà realitzar els dies 8 i 9 de juliol. 

 

Oferta de cursos de música a les escoles de la Diputació de Tarragona

Pel que fa a l'escola de la Diputació a Tarragona es troba al carrer Cavallers, 10 i les seves especialitats instrumentals són el piano, l'orgue, el violí i la viola, el contrabaix, la guitarra, la flauta, l'oboè, el saxofon, el fagot, el clarinet, la tuba, el trombó, la trompeta i la trompa. També ofereixes classes de cant i de percussió. 

 

El Conservatori de la Diputació a Reus ofereix classes de piano, de violí, de viola, de violoncel, de contrabaix, de guitarra, de flauta, d'oboè, de fagot, de saxofon, de clarinet, de tuba, de trombó, de trompeta, de trompa i de percussió. L'Escola de Reus compta amb dos edificis, un situat al carrer Llovera, 15 i l'altre, al carrer Sant Jaume, 9-11. El segon edifici és una ampliació del primer i es va inaugurar l'any 2015. 

 

Pel que fa a l'escola situada a Tortosa, les especialitats instrumentals són les mateixes que a Reus, però a més, també s'ofereix cant. L'Escola i Conservatori de Música de la Diputació es troba al carrer de la Rosa, 6 a Tortosa. 

 

Estudis de Grau Professional als centres de la Diputació

Un cop els alumnes finalitzen el nivell elemental, els tres centres de la Diputació (Reus, Tarragona i Tortosa) ofereixen continuar amb els estudis professionals de música al mateix centre on han començat els seus estudis de música. Per accedir al primer curs dels ensenyaments professionals de música, els alumnes interessats han de superar una prova específica del Departament d'Ensenyament. La prova consta de dues parts, la primera tracta sobre Llenguatge musical i, la segona, sobre Instrument. Les proves es realitzen un cop l'any i de forma simultània als Conservatoris Professionals. El dia i l'hora l'estableix en Departament d'Ensenyament. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris