AQUESTA NIT

🚒 Ensurt a la Platja de Calafell per una fuita en una bombona de gas butà

Renfe llança una promoció de 2x1 en bitllets d'AVE

La promoció es vàlida per viatjar entre el 14 i el 18 de febrer
Imatge d'arxiu d'un tren d'AVE. | Cedida

 

Renfe ha posat en marxa, per primera vegada, una promoció comercial de 2x1 en bitllets de trens d'AVE i de Llarga distància. Així, per la compra de cada bitllet, en donarà un altre de manera gratuïta, sempre que s'hagin comprat per viatjar entre els dies 14 i 18 de febrer, el cap de setmana de Sant Valentí, i sempre que siguin bitllets d'anada i tornada. 

 

Aquesta iniciativa s'emmarca en l'estratègia comercial de l'operadora, que l'any vinent haurà d'afrontar l'entrada de competidors, de reforçar les seves rebaixes i descomptes en els serveis que no tenen subvenció pública, amb la finalitat de guanyar nous viatgers

 

D'aquesta manera, l'empresa pública realitza aquesta primera promoció 2x1 als bitllets d'anada i tornada d'AVE i Llarga Distància que es comprin durant els pròxims dies, a partir d'aquest dijous, 7 de febrer, i fins al dia 18 d'aquest mes, per viatjar en els quatre dies compresos entre el 14 i el 18 de febrer. 

 

L'operadora pública aplica aquesta iniciativa comercial a la venda de bitllets a través de tots els seus canals de compra, no només a través de la seva pàgina web, Renfe.com, sinó també a les taquilles de les estacions, a les agències de viatges i a la venda per telèfon. 

 

El mes passat Renfe ja va llençar bitllets rebaixats al 70%

El mes passat Renfe va llençar una altra oferta, en la qual oferia descomptes de fins al 70% en trens d'AVE i Llarga Distància. Així, els seus bitllets amb les tarifes anomenades «Promo» amb uns preus amb descomptes del 50 i 70% per a una cinquantena de trajectes de tren que cobreixen diversos indrets i zones del territori peninsular. 

 

Des de l'estació de Camp de Tarragona, es podrien trobar grans ofertes en cinc trajectes, amb viatges a Bilbao, Córdoba, Sevilla, Màlaga, Logronyo, Pamplona, Sant Sebastià o Vitòria a uns preus d'entre 14 i 31 euros. Les ofertes eren vàlides per viatjar durant els mesos de gener i febrer, en dies i trens determinats.