Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

FOTOS

El Mercadal torna a l'antiga amb el Mercat al Mercadal 2019

FOTOS

La Fira del Vi de la DO Tarragona 2019

A Reus i Tarragona encara falten 500 voluntaris per al Gran Recapte 2018

La gran fita solidària, que enguany arriba a la seva desena edició, se celebrarà els dies 30 de novembre i 1 de desembre
Voluntàries del Gran Recapte d'Aliments, en una imatge d'arxiu   | Ajuntament de Calafell

 

 

El Gran Recapte d’Aliments arriba enguany a la seva desena edició i a les ciutats de Tarragona i Reus encara falten més del 20 per cent dels voluntaris. Només a les comarques tarragonines, la iniciativa solidària necessita 4.500 voluntaris i a les capitals del Baix Camp i el Tarragonès en manquen un total de 500.

 

El 30 de novembre arriba una nova edició del Gran Recapte d'Aliments a tot Catalunya

El Gran Recapte, organitzat pel Banc dels Aliments, se celebrarà els dies 30 de novembre i 1 de desembre, de forma simultània i a través dels quatre bancs d’aliments de Catalunya. En l’edició del 2017, aquesta gran fita solidària va recollir gairebé cinc milions de quilos d’aliments bàsics, mitjançant 2.500 punts de recollida i 30.000 voluntaris repartits arreu del país.

 

El Banc dels Aliments demana «un nou esforç a la ciutadania» de Reus i Tarragona

Des del Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona demanen «un nou esforç a la ciutadania» per tal de cobrir aquests buits que falten i poder tirar endavant la campanya amb l’èxit i el compromís que requereix una acció solidària d’aquesta magnitud.

 

La feina de voluntari, explica l’organització, consisteix a ser a les portes dels supermercats tot oferint una bossa als clients que hi entren i «convidar-los a participar en la campanya». Quan les persones surten, els voluntaris recullen la bossa plena d’aliments i els dipositen a les caixes.

 

Un 20 per cent de la població catalana viu en situació de pobresa

Segons el Banc dels Aliments, es calcula que a Catalunya un 20 per cent de la població viu en situació de pobresa. Aquest fet, agreujat pels anys de crisi econòmica, es vol pal·liar amb iniciatives com el Gran Recapte, mitjançant la solidaritat, la capacitat organitzativa i la distribució gratuïta i desinteressada d’aliments bàsics, fonamentals per a moltes persones en risc d’exclusió social.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos en Instagram

Comentaris