Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Riudecanyes construirà una canonada d'aigua per combatre les èpoques de sequera

El projecte s'ha aprovat amb la partida municipal d'1,4 milions d'euros destinats a intervencions pel 2019
El municipi de Riudecanyes ha aprovat un pressupost municipal d'1,4 milions d'euros pel 2019 | Cedida

 

L'Ajuntament de Riudecanyes ha aprovat un pressupost d'1,4 milions d'euros que es destinaran a diverses actuacions municipals durant l'any 2019. La més significativa és la construcció d'una canonada d'aigua per les èpoques de grans sequeres a la localitat, sobretot quan l'embassament de Riudecanyes estigui a uns nivells tan mínims que no pugui abastir a la ciutadania. D'altra banda, també es construirà una nova Estació Meteorològica Automàtica i és climatitzarà la Sala de Vetlles de Riudecanyes, aquestes seran les principals actuacions pel 2019.

 

Una nova canonada d'aigua per èpoques de sequera

El municipi de Riudecanyes ha aprovat en el ple municipal que es destinarà una partida de 387.943,07 euros a la construcció d'una canonada d'aigua potbale. Aquest sistema de subministrament portarà aigua des de la potabilitzadora situada a l'entrada del municipi de Riudecanyes, concretament al costat de pont, fins al dipòsit que hi ha a la urbanització de Montclar.

 

Imatge d'arxiu del pantà de Riudecanyes. | TarragonaDigital

 

Aquest projecte s'ha aprovat davant la necessitat de solucionar el problema d'abastament d'aigua que es produeix en èpoques de gran sequera, quan el pantà de Riudecanyes es troba a nivells tan baixos que no permet subministrar correctament aigua a tota la població.

 

Nova Estació Meteorològica Automàtica de Riudecanyes

La canonada d'aigua és el principal projecte que s'endinsa en la partida municipal d'1,4 milions d'euros de Riudecanyes, però amb aquest pressupost també es construirà una nova Estació Meteorològica Automàtica, que es portarà a cap amb una partida de 9.631,60 euros. També es realitzarà la climatització de la Sala de Vetlles de Riudecanyes, la qual s'ha destinat un pressupost de 3.721,75 euros.

 

Riudecanyes finalitzarà les obres de millora dels carrers del nucli antic | Ajuntament de Riudecanyes
 

Es mantenen els impostos municipals

Amb aquest pressupost es podrà finalitzar la remodelació dels carrers del Dimarts i del Dilluns. D'altra banda, des del consistori han acordat que no augmentaran els impostos municipals per la ciutadania de Riudecanyes. A més, se seguirà amb la iniciativa que aquella persona que recicla més pagarà menys impostos per generació de residus.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris