Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Tarragona i Reus es promocionen conjuntament per buscar inversions

Se sumen a la 'Invest in cities' per tal de facilitar l'accés dels inversors al Camp de Tarragona
Roda de premsa conjunta del regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Reus, i del conseller de Desenvolupament
Econòmic de l'Ajuntament de Tarragona | cedida

 

 

Tarragona i Reus continuen aparcant les seves rivalitats domèstiques per unir-se conjuntament a la iniciativa INVESTin'CITIES, una plataforma que, com altres ciutats mitjanes de l'Estat, permetrà promocionar el teixit empresarial de l'àrea metropolitana de l'Area Metropolitana de Tarragona, per tal d'impulsar-la a partir de l'economia i les inversions d'altres territoris.

 

En aquest context, el pròxim 18 de setembre se celebrarà un fòrum d'inversió a Reus, en què el teixit empresarial de la regió està cridat a presentar els seus projectes. Aquest fòrum pretén crear un espai adequat per relacionar projectes d'inversió pública i privada amb els inversors interessats; al mateix temps que pretén esdevenir una jornada de formació i networking dirigida a empresaris i emprenedors.

 

El fòrum doncs, oferirà eines i opcions d'inversió o finançament per als projectes empresarials d'expansió, desenvolupament o creixement.

 

Tot plegat un primer pas perquè el pròxim mes de novembre Tarragona i Reus participin, juntament amb altres ciutats mitjanes de la resta de l'Estat, en una cimera d'inversió a Madrid, on es presentaran els projectes de la iniciativa INVESTin'CITIES.

 

 

Canvi de relacions entre les dues ciutats

El regidor de Promoció Econòmica de Reus, Marc Arza, ha manifestat l'evident «canvi de relacions entre les dues ciutats», que cada vegada es materialitza amb més propostes de treball conjunt; com n'és un bon exemple l'INVESTin'CITIES.

 

Arza ha lloat la tasca conjunta i ha volgut deixar enrere els localismes del passat, «Per primera vegada, formalment, anem junts. No parlarem particularment de Reus, ni particularment de Tarragona, sinó que serà una oportunitat per obrir una porta d'inversió i finançament a les empreses del Camp de Tarragona».

 

Per la seva banda, el conseller de Desenvolupament Econòmic de Tarragona, Francesc Roca, ha valorat també molt positivament la voluntat d'ambdues ciutats de «compartir les virtuts del territori»; en aquest context, ha valorat lNVESTinCITIES com una eina que portarà a les empreses del sector privat i projectes públics del Camp de Tarragona a promocionar-se més enllà de l'àmbit autonòmic.

 

 

La trobada i posterior roda de premsa ha tingut lloc a l'Ajuntament tarragoní | Miguel Cabrerizo

 

Comentaris