Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Treballadors de Fruselva denuncien una situació laboral precària

Els afectats es van manifestar a les portes de l'empresa en senyal de protesta
Imatge de les instal·lacions de Fruselva en la presentació d'una màquina de l'empresa. | Cedida

 

Una vintena de treballadors de Fruselva, l'empresa de sucs i productes derivats amb seu a la Selva del Camp, denuncien la precarietat laboral a la qual estan sotmesos. Aquests treballadors són persones subcontractades per una empresa de multiserveis, que treballen a Fruselva mitjançant la contractació d'una altra empresa. Aquesta vintena de treballadors realitzen diferents tasques de producció a l'empresa selvatana.

 

Els treballadors afectats es van manifestar a les portes de Fruselva

El passat dilluns, 15 d'octubre els treballadors de l'empresa de sucs i derivats de la Selva del Camp, es van manifestar a les portes de l'empresa durant el migdia. Els treballadors denuncien que treballen sota una condició precària, per aquest motiu van protestar per la seva situació. Aquesta convocatòria de protesta va estar organitzada des de la UGT, sindicat que dóna suport a la causa i que defensa la denúncia dels treballadors subcontractats.

 

 

Denuncien treballar sota molta pressió

L'empresa encarregada de la subcontractació de la vintena de treballadors afectats de Fruselva, és Bercose. Aquesta empresa, amb seu a Reus, es dedica a la subcontractació de personal i també ofereix un servei de vehicles a disposició de l'empresa que els sol·liciti. Els treballadors subcontractats de Fruselva, es queixen que treballen sota molta pressió efectuada per aquesta empresa de multiserveis.

 

A més, afegeixen que l'empresa Bercose pressiona al personal perquè realitzin eleccions sindicals i perquè formin un sindicat de «la seva corda», amb referència de crear un conveni per sota del sectorial, segons comunica la UGT. Per contra, l'empresa selvatana no disposa de comitè d'aquests treballadors des de fa gairebé dos anys.

 

Declaren intencions de boicot a la manifestació

El secretari general de la FeSMC-UGT a les Comarques de Tarragona, Joan Moreno, afirma que «aquest comitè d'empresa, esdevindrà una sentència dels treballadors». D'altra banda, des de la UGT es queixen que l'empresa ha fet modificacions en els horaris dels treballadors subcontractats de Fruselva, justament el dilluns que havien convocat la manifestació a les portes de l'empresa. El sindicat assegura que aquest fet s'ha dut a terme amb la intenció de «boicotejar l'acte de protesta» als treballadors subcontractats.

 

Comentaris