Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

EN DIRECTE

Seguiu en directe la jornada electoral al Camp de Tarragona

Reben una cinquantena de trucades per males olors al Camp de Tarragona

Els avisos es van fer des de diferents punts tarragonins i es va activar l'equip de Qualitat Ambiental per prevenció
El servei d'emergències va rebre 47 trucades per males olors al Camp de Tarragona | Josep M. Llauradó

 

Durant el dia d'ahir molts veïns del Camp de Tarragona van realitzar trucades al servei d'emergències per explicar que se sentien unes olors sospitoses per tota la demarcació. En aquest sentit, el 112 va rebre un total de 47 trucades per aquests fets entre les tres de la tarda del dimecres 24 d'octubre i les sis de la tarda del dijous 25. Des de Protecció Civil van activar l'equip de guàrdia de la Direcció General de Qualitat Ambiental per comprovar si hi havia alguna afectació.

 

Nombroses queixes de males olors al Camp de Tarragona

La primera de les trucades que es va rebre durant el dia d'ahir per les males olors va ser des del municipi de l'Albiol quan faltaven pocs minuts per a dos quarts de nou del matí. Des d'aquesta primera trucada, en una hora i mitja, és a dir, fins a les 10 del matí, es van realitzar una vintena de trucades que van alertar d'aquesta olor sospitosa des de punts com l'Alcover, la Selva del Camp, Constantí, Almoster o Tarragona.

 

Després d'una estona de calma, a partir de les onze es van fer més trucades per aquest tema. En aquest cas, la majoria que es van fer eren des de diversos punts de la ciutat de Tarragona, majoritàriament des del barri de Sant Pere i Sant Pau, tot i que també se'n van registrar des del carrer de l'Alosa.

 

Lectures negatives de les proves medi ambientals

Davant el seguit de trucades per les males olors, des de Protecció Civil es va activar l'equip de guàrdia de la Direcció General de Qualitat Ambiental. Aquests, no van poder descobrir l'origen d'aquestes olors i tampoc es va tenir cap constància de situació de risc. 

 

Tanmateix, els tècnics de Medi Ambient van realitzar les lectures de la qualitat ambiental, però totes van donar negatives i tampoc consta cap afectació personal. 

 

Amb la intenció de descobrir d'on provenien aquestes olors, es van realitzar trucades a les empreses tarragonines que en podien tenir a veure amb aquestes ferums, amb un resultat negatiu. Des de Protecció Civil s'ha informat aquest mitjà que segueixen amb aquest cas obert, pendents que pugui sorgir alguna nova informació.

 

Comentaris