Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Arriba la 15a edició de la Mostra d'Art Jove de la Conca de Barberà

L'art, la música i el vi seran els principals protagonistes
L'acte inaugural se celebrarà el pròxim 30 de novembre de 2018 a les 18.00 hores i comptarà amb l'exposició de l'exposició de l'obra de Rosa Díez | Ajuntament de Montblanc

 

Ja està tot a punt per a una nova edició de la Mostra d'Art Jove de la Conca de Barberà, una iniciativa organitzada per l'Oficina Jove de la Conca de Barberà amb la col·laboració de l'Ajuntament de Montblanc. Enguany se celebren 15 anys de Mostra d'Art, per aquest motiu, s'ha preparat un acte d'inauguració especial, el qual reuneix diferents manifestacions i representacions artístiques juvenils en un espai tan emblemàtic com és la botiga del Sindicat de Vinaters de Montblanc.

 

L'acte inaugural se celebrarà el pròxim 30 de novembre de 2018 a les 18.00 hores i comptarà amb l'exposició de l'exposició de l'obra de Rosa Díez (la qual consta de pintura mural, instal·lació i escultura), de Santa Coloma de Queralt. A més, la celebració dels 15 anys de la Mostra d'Art Jove compta amb la participació de Marc Cubero, músic del Conservatori del Liceu, i degustació de vins de l'Imma Soler, viticultora i elaboradora de vins del Mas de la Pansa.

 

Un any més, la Mostra d'Art Jove busca aplegar en una exposició un conjunt d'obres dels joves artistes de la Comarca. D'aquesta manera es permet visibilitzar la tècnica i la concepció artística de cada un dels escollits. Un altre dels objectius de la mostra és facilitar la promoció i difusió dels joves artistes i contribuir en el foment de l'art i la cultura de la zona.

 

Durant aquests quinze anys d'història, han sigut 17 els joves de la Conca els que han pogut mostrar la seva obra, i s'han representat multitud d'estils artístics: pintura, gravat, instal·lació, escultura, acrílic sobre tela i sobre fusta, tècnica mixta, forja artística, joieria i orfebreria d'alumini, mural i talla, fotografia artística i stencil, joieria artística i pintura mural.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris