Arriba la 9a edició de l'Androminíac a Santa Coloma de Queralt

La cursa d'andròmines de Santa Coloma se celebrarà el pròxim dissabte 28 de juliol
L'organització està dedicant grans esforços i molt temps per tal d'incrementar la seguretat dels traçats de la cursa | Ajuntament de Santa Coloma de Queralt

 

Santa Coloma de Queralt celebra una nova edició de la cursa d'andròmines. La novena edició de l'Androminíac se celebrarà el pròxim dissabte, dia 28 de juliol pels carrers del nucli històric del municipi de la Conca de Barberà. Enguany es farà entrega d'onze premis i els participants hauran de completar dues rutes diferents.

 

La 9a edició d'Androminíac

Amb aquesta nova edició s'arriba als nou anys de curses d'andròmines a Santa Coloma de Queralt. D'aquesta manera, l'Androminíac es consolida com una de les principals activitats d'estiu del municipi. Per a aquesta edició ens esperen dues rutes, un total d'onze premis i més d'un quilòmetre de recorregut cronometrat. Amb aquestes xifres s'espera seguir millorant l'Androminíac un any més.

 

Dels onze premis que s'entregaran el dia 28, vuit aniran destinats a les millors andròmines en les seves respectives categories. D'aquesta manera, la categoria 'FAST' atorgarà el premi a les tres andròmines més ràpides del circuit. La categoria 'FUN' valorarà la decoració i la gràcia de les andròmines i premiarà les tres que més destaquin en aquests aspectes. Així mateix, també es farà entrega d'un premi especial Androminíac a l'equip més excepcional i un premi especial Androminíac destinat al millor equip constructor. Els altres tres premis s'atorgaran a les tres millors fotografies de l'Androminíac 2018. Per participar en el concurs de fotografia caldrà penjar les fotografies a instagram amb el hastag '#instandrominiac2018'.

 

L'organització està dedicant grans esforços i molt temps per tal d'incrementar la seguretat dels traçats de la cursa així com per garantir la diversió del públic i dels participants amb la incorporació de nous elements. Des de la direcció de la cursa s'anima els participants a fer una posada a punt de les andròmines per tal que el dia 28 totes estiguin en un estat adequat. De la mateixa manera, esteu tots convidats a assistir a la cursa i gaudir d'una jornada divertida i trepidant a Santa Coloma de Queralt.