Montblanc

A causa de la pandèmia, Montblanc no celebrarà activitats presencials en benefici de la Marató de TV3

No obstant això, des d'avui s'instal·larà als baixos de l'Ajuntament una urna per a rebre donatius

Anualment, l'Ajuntament de Montblanc col·labora en la recaptació de fons per a la Marató de TV3. Aquest any, però, des de la regidoria de Salut s’ha decidit que, a causa de la pandèmia, no es desenvoluparan actes que puguin implicar un augment dels contactes socials.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Tanmateix, s’instal·larà una urna a l’entrada de l’Ajuntament, per tal que tots els montblanquins que vulguin puguin fer un donatiu. Segons el regidor Santi Porta «si a principis de l’any 2021 la situació pandèmica és favorable, es durien a terme activitats formatives a l’aire lliure, amb petits grups i prenen totes les mesures sanitàries necessàries».

El regidor afegeix que «aquests propers quinze dies hem de ser molt cautelosos i, així, poder celebrar un Nadal amb certa tranquil·litat». Per tant, a partir d'avui dilluns, tots aquells interessats, podran fer una aportació econòmica a l’urna que s’instal·larà a l’Ajuntament i, si la situació pandèmica ho permet, els mesos de gener o febrer es desenvoluparien activitats per recollir fons per a la Marató d'aquest any, destinada a la Covid-19.


Comentaris