Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

L’Ajuntament de Montblanc podria incorporar 13 treballadors amb el projecte ‘Treball als barris’

El consistori demanarà una subvenció per poder contractar aquestes persones que s’encarregarien de la millora i dinamització del centre històric i l'arranjament d'espais urbanístics
La subvenció que ha demanat l'Ajuntament de Montblanc ascendeix a 205.000 euros.| laConcaDiari

 

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Montblanc ha aprovat sol·licitar al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya una subvenció a través del projecte ‘Treball als barris’.

 

La proposta que es presenta per a rebre la subvenció està relacionada amb accions per a la millora ocupacional, desenvolupament, dinamització i comunicació del centre històric de Montblanc i millora i arranjament d'espais urbanístics, patrimoni històric i xarxa d'equipaments d'ús públic, segons han informat des del consistori.

 

L'import total del projecte montblanquí és de 211.056 euros, i s'ha demanat una subvenció de 205.415 euros. La resta de diners, 5.640 euros, sortirien de fons propis.

 

L'aprovació del projecte comportaria la contractació de 13 treballadors, que serien seleccionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). En concret es necessitarien 7 peons d'obra, 2 peons de pintor, 1 oficial de primera d'obra, 1 oficial de segona d'obra, 1 oficial de primera (pintor) i 1 oficial de segona (pintor).

 

‘Treball als barris’ és un programa del SOC que dóna suport, de manera prioritària, als barris i a les àrees urbanes que, per les seves característiques, requereixen una atenció especial de l'administració catalana per tal de millorar-les des del punt de vista ocupacional, social i econòmic, amb l'objectiu de contribuir a l'equilibri social i territorial del territori català. 

 

Subvenció per a desenvolupar plans turístics

Per altra banda, la Junta de Govern de l'Ajuntament de Montblanc ha aprovat també sol·licitar al Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya la concessió d'una subvenció per a ens locals per al desenvolupament de plans de foment territorial de turisme.

 

El projecte pel qual es presenta la sol·licitud és l'adaptació per a ús turístic de l'antic celler modernista, en què es vol condicionar i embellir l'entorn amb aparcament, il·luminació i senyalització. També es volen rehabilitar les cobertes, finestres i façanes de les naus centrals de l'edifici.

 

L'import total del projecte és de 800.000 euros, i s'ha demanat una subvenció de 400.000 euros. Les subvencions per al desenvolupament de plans de foment territorial de turisme tenen com a objectiu afavorir que les destinacions turístiques catalanes millorin la seva competitivitat.  

 

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris