S’aproven les bases d’ajuts pels desplaçaments dels alumnes de les pedanies de Montblanc

Aquest fet beneficia Prenafeta, Rojals i El Pinetell. El termini de presentació d'instàncies finalitza el dia 21 de juny
Detall dun dels carrers de la pedania de Prenafeta. | Júlia Giribets

 

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Montblanc ha aprovat aquesta setmana les bases per a la concessió d'ajuts de desplaçament per a l'alumnat de tres de les seves pedanies. En conret són les de Prenafeta, Rojals i El Pinetell. Aquests ajuts són beneficiosos per a tots aquells alumnes matriculats en els centres educatius de Montblanc sostinguts amb fons públics.

 

Aquests ajuts s'atorgaran a aquells alumnes d’aquestes pedanies que estiguin matriculats en centres educatius de Montblanc sempre que no sigui possible l'establiment d'un servei de transport col·lectiu.

 

Segons informen des del consistori montblanquí, l'ajut serà únic per família, independentment del nombre de germans que hi hagi o d'alumnes que hi convisquin, dels viatges diaris que es realitzin, del nivell formatiu i del centre o municipi on cursin estudis.

 

En els casos de l'alumnat amb custòdies compartides l'ajut s'ha de sol·licitar per cadascú dels progenitors i l'import de la subvenció es distribuirà proporcionalment.

 

Els ajuts es concediran en funció de la distància de la residència a l'escola

L'Ajuntament de Montblanc informarà la direcció de tots els centres públics i privats de primària, secundària i d'educació especial del municipi de la convocatòria d'aquests ajuts i dels terminis de presentació de la documentació. Les sol·licituds es faran amb uns impresos homologats que es podran trobar als centres educatius i al consistori montblanquí, i també es podran descarregar a la web de l'Ajuntament de Montblanc.

 

Els ajuts es concediran en funció de la distància en quilòmetres des del lloc de residència fins a l'escola en la qual estiguin matriculats. Els imports que es concedeixin s'han calculat segons les següents quantitats: 0,19 euros/km i 177 dies d'escola. Per exemple, qui estigui a 6 quilòmetres del centre educatiu, rebrà 201,78 euros. El termini de presentació d'instàncies finalitza el dia 21 de juny.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris