Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Montblanc ampliarà la vorera per vianants del pont del carrer Muralla de Santa Anna

Les obres tindran una durada de quatre mesos i s’ubicarà una vorera de dos metres d’ample útil
Imatge de l'estat actual del pont per sobre del Francolí, amb molt poc espai pels vianants. | Cedida

 

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Montblanc ha adjudicat les obres d'ampliació de la vorera per a vianants del pont situat sobre el riu Francolí al carrer Muralla de Santa Anna. L'empresa adjudicatària dels treballs d'ampliació és Freyssinet, per un import total de 178.170 euros.

 

Actualment, aquest pont no disposa d’una vorera en condicions perquè hi puguin caminar els vianants, la qual cosa suposa un perill per a les persones que el passen a peu, ja que aquesta és una zona on el trànsit de vehicles és considerable, la qual cosa afegeix un punt d’inseguretat per als vianants.

 

Amb aquestes obres se soluciona aquesta problemàtica, alhora que s’ofereix a les persones que el passen caminant la tranquil·litat que estan caminant per una vorera en condicions i no per una carretera amb poc espai per passar-hi a peu.

 

Una vorera de dos metres

Segons han informat des de l’Ajuntament de Montblanc, s’ubicarà una vorera de dos metres d'ample útil. Per tal de fer-ho realitat, es projecta una ampliació de dos metres d'ample al llarg del pont i els murs d'acompanyament.

 

De moment, a la zona del pont es col·locarà una barana provisional, ja que s’haurà de retirar la barana actual. La resta d’actuacions que es duran a terme seran regularitzar la coronació del timpà, es prefabricaran les lloses d'encofrat perdut, es formigonarà la llosa i es posaran les baranes, entre altres treballs més específics.

 

A grans trets, a la zona dels murs també es col·locarà una barana provisional, es tallarà i demolirà el paviment, s'excavarà per al contrapès i es procedirà a retirar la barana i se’n posarà una de nova.

 

Es preveu que la realització d'aquestes obres d'urbanització tinguin una durada d'uns quatre mesos.

 

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris