ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

L’ANC Conca recapta més de 16.000 euros en totes les iniciatives grogues del 2018

Els diners recaptats han estat entregats a la Caixa de Solidaritat i a l’Associació Catalana pels Drets Civils

L’ANC Conca de Barberà ha fet balanç dels diners recaptats en totes les iniciatives grogues que es van realitzar en les diferents poblacions de la Conca de Barberà l'any 2018. Segons assenyalen des de l’entitat independentista, la recaptació total ha estat de 16.057,57 euros que ha estat entregada a parts iguals a la Caixa de Solidaritat i a l’Associació Catalana pels Drets Civils.

 

Des de l’ANC Conca de Barberà agraeixen «a totes les persones que han col·laborat i participat en totes les activitats dutes a terme en aquest 2018» i animen a la participació «en totes les activitats i actes que es faran per demostrar al món la gran farsa d’aquest judici que està a punt de començar i que l’autodeterminació és un dret, no un delicte».

 

Concentració de l'ANC Conca per denunciar el trasllat dels presos i exigir-ne la llibertat

L’ANC Conca de Barberà es va concentrar aquest divendres a la plaça Major de Montblanc per denunciar el trasllat dels presos polítics a Madrid i exigir-ne la llibertat. Unes 150 persones es van aplegar en la mobiliztació, durant la qual es va llegir un manifest en contra del judici.  L’acte va finalitzar amb el Cant dels Segadors.

 

L’ANC Conca fa una valoració positiva de la primera fira de consum estratègic 

L’ANC de la Conca de Barberà es mostra satisfeta després d’organitzar la primera fira de consum estratègic coincidint amb la fira de Sant Vicenç de l’Espluga de Francolí. En aquesta fira s’hi van convidar cooperatives, companyies i societats de l’àmbit de les energies, els serveis tecnològics, el turisme i les mútues que garanteixen oferir els seus serveis basant-se en els principis de respecte pel medi ambient, la sostenibilitat i una voluntat de millora de la societat en què vivim. 

 

Des de l’entitat independentista s’afirma que força ciutadans van apropar-se per obtenir més informació i que, per tant, «l’objectiu de conscienciar els ciutadans del poder que tenim a les nostres mans com a consumidors s’ha aconseguit i esperem que un cop creat aquest debat en els propers dies i setmanes moltes espluguin i conquencs es sumin a aquesta campanya de consum estratègic i responsable contractant aquestes empreses que encarnen aquests valors».