Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

S'aprova una modificació de la reforma dels vestidors del Casal Montblanquí

El pressupost total de la reforma és de 161.464,55 euros
Façana de l'Ajuntament de Montblanc. | Isma Llanes

 

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Montblanc ha aprovat recentment la modificació del projecte de reforma del pavelló del Casal de Montblanc que afecta la zona de banys i vestuaris, els quals ocupen la totalitat de la planta semisoterrada. La reforma suposa una renovació total de l'interior de la zona així com l'ampliació de la capacitat per oferir banys més grans als usuaris. Aprofitant la reforma, també s'eliminarà l'esglaó aïllat que hi ha entre el passadís d'accés als banys i als vestidors, deixant-lo al nivell d'aquests per tal de complir, d'aquesta manera, amb la normativa d'incendis.

 

Detalls de les instal·lacions

Els banys i els vestuaris seran zones independents a les quals s'hi accedirà mitjançant un distribuïdor que, s'espera, millorarà l'àmbit d'accés. Les instal·lacions del bany de dones seran tres cabines per a vàters i dues piques de lavabo. El bany d'homes, en canvi, constarà de tres urinaris i dues piques de lavabo. A més a més, es comptarà amb quatre vestuaris per als equips, tots amb les mateixes dimensions i amb el mateix equipament, a saber: tres dutxes tancades en cabina i una pica de lavabo. De manera independent es prepararà un recinte per al vestuari de l'àrbitre, amb una cambra de neteja, dutxa i vàter.

 

Les fases del projecte

El projecte de reforma es divideix en dues fases d'execució de les obres. La primera correspon al compliment i execució general dels treballs i contempla les partides d'enderrocs, moviments de terres i excavacions, fonamentació d'albanells i estructura, ram de paleta, solats i revestiments, enguixats, col·locació de premarcs de fusteria interior i exterior, instal·lacions d'electricitat, posta terra, fontaneria, de tubs de ventilació, la preinstal·lació de calefacció, i les partides de varis indispensables, com són les canaletes de desguàs de les dutxes, la porta tallafocs i l'adaptació de la porta d'emergència al pati posterior i les parts proporcionals de gestió de residus, mesures de seguretat, imprevistos i les ajudes del ram de paleta.

 

La segona fase, per la seva banda, correspon als acabats de l'obra i contempla les partides de col·locació de les portes interiors i de les finestres i de les cabines de les dutxes i banys, instal·lacions contra incendis, els extractors mecànics connectats als tubs de ventilació, la finalització de la instal·lació de calefacció, la instal·lació de les plaques solars, el pintat de parets i sostres i les partides de varis per acabar, com són la reixa, les baranes, els sanitaris, la griferia, els miralls, el mobiliari interior, accessoris dels banys i les parts proporcionals de gestió de residus, mesures de seguretat, imprevistos i les ajudes del ram de paleta.

 

En total, la inversió destinada per a la realització d'aquest projecte de reforma recentment modificat és de 161.464,55 euros.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris