Bernat Andreu és el nou president de la DO Conca de Barberà

Bernat Andreu pren el relleu de Mariona Rendé a la presidència de l'entitat
Bernat Andreu pren el relleu de Mariona Rendé a la presidència en la constitució d'aquesta nova junta. | Cedida

 

La DO Conca de Barberà té nou president des d'avui mateix. Es tracta de Bernat Andreu Ribó, del Celler Carles Andreu, i fins ara membre de la junta d’aquest organisme.

 

Bernat Andreu (Montblanc, 1984) sempre ha estat vinculat en les feines de la vinya i del celler familiar. Al voltant dels 22 anys d'edat exerceix durant dos anys com a bodeguer a Alemanya. El 2010 torna a la Conca de Barberà, i s'incorpora al Celler Carles Andreu. Inicialment com a bodeguer, però també realitza els estudis de Sommelier al CETT de Barcelona i comença a treballar també en l'àmbit de la comercialització i la representació dels vins i caves del celler.

 

Avui ha tingut lloc la dissolució de la junta antiga i ha pres possessió la nova junta rectora. Bernat Andreu pren el relleu de Mariona Rendé a la presidència en la constitució d'aquesta nova junta. Rendé ha estat al capdavant de la DO Conca de Barberà quatre anys, liderant i impulsant iniciatives que han contribuït a incrementar notablement el seu prestigi.

 

La candidatura d'Andreu ha estat l'única que s'ha presentat i s'ha escollit per unanimitat. Una nova junta on també hi haurà Mariona Rendé com a vocal. Els altres nous vocals són Adolf Jaume Serra, vocal sector vitícola; Josep Miró Selma, vocal sector vitícola; Ricard Poblet Bonastre, vocal sector vitícola; Ramon M. Corbella Español, vocal sector vitícola; Josep M. Canela Canela, vocal sector vitícola; Ricard Sebastià Foraster, vocal sector vinícola; Mariona Rendé Civit, vocal sector vinícola; Bernat Andreu Ribó, vocal sector vinícola; Xavier Cepero Yeste, vocal sector vinícola i Mariona Vendrell Blanco, vocal sector vinícola.

 

Potser també t'interessa: 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris