Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Els bombers de Sarral celebren 30 anys

A l'acte hi han assistit l'alcalde de Sarral, Josep Amill i el conseller d'Interior, Miquel Buch, entre altres
El conseller d'Interior ha saludat, un per un, els voluntaris i ex voluntaris presents a l'acte | B.H.

 

Sarral està de celebració, es compleixen 30 anys del parc de bombers voluntaris del municipi. Per a l'ocasió s'han preparat diferents activitats durant el matí, tot i que la pluja ha volgut complicar una mica les coses. A l'acte hi han assistit el conseller d'interior, Miquel Buch; l'alcalde de Sarral, Josep Amill; el director general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments, Manel Pardo; el director dels serveis territorials del departament d'Interior a Tarragona, Joan Carles de la Monja, i del cap de la Regió d'Emergències de Tarragona, Albert Ventosa.

 

La jornada ha començat a les 10.00 hores amb la jornada de portes obertes del parc de bombers. Els visitants han pogut visitar les instal·lacions i gaudir d'una exposició de fotografies en commemoració dels 30 anys del cos de bombers voluntaris. Al voltant de les 10.30 hores s'ha preparat un esmorzar popular per a tots els assistents. A les 11.00 hores s'han dut a terme els parlaments per part del conseller d'Interior i de l'alcalde del municipi. Els bombers havien preparat, a la plaça del Mercat, una carpa d'emergències on esperaven realitzar demostracions i activitats per als més petits, però la pluja, de nou, ha dificultat l'execució del programa.

 

Els assistents han pogut gaudir d'una exposició de documents i fotografies que recorre aquests 30 anys d'història | B.H.

 

30 anys de parc de bombers voluntaris a Sarral

Al parc de bombers s'ha pogut gaudir d'una exposició de fotografies i documents que recorren els 30 anys d'història dels voluntaris. Des d'imatges de l'acord de la fundació del cos fins a fotografies de diverses actuacions. Certament, 30 anys donen per a molt. Josep Amill, en el seu parlament, ha volgut recordar els inicis del parc així com donar les gràcies a tots els voluntaris que, durant tot aquest temps, s'han posat al servei de la població de forma totalment altruista.

 

El parc és el resultat d'un esforç conjunt entre l'Ajuntament i la conselleria d'Interior, però «el parc no és el més important [...]. El realment important són els voluntaris, són els que el fan servir, són el que dia a dia estan aquí i els que actuen quan és necessari. [...] El voluntariat representa el que és el poble, si tenim gent que es preocupa i, després de fer les seves tasques diàries, encara tenen temps per fer aquests serveis a la societat, és molt important. A Sarral estem de sort, i això ho tenim des de fa 30 anys», ha comentat l'alcalde.

 

A les 11.00 hores s’han dut a terme els parlaments per part del conseller d’Interior i de l’alcalde del municipi | B.H.

 

El conseller d'Interior, Miquel Buch, a l'arribar al parc de bombers, ha saludat, un per un, als voluntaris i ex voluntaris del cos de bombers. «La realitat de les vostres infraestructures no és la que voldríem que fos. [...] Compteu que ens prenem com a una obligació el fet de respondre aquesta professionalitat i aquesta voluntat que heu tingut de servir aquest país [...]. Posarem el coll perquè els vostres parcs i les vostres eines estiguin a l'altura». Aquesta ha sigut la promesa de l'administració respecte dels bombers voluntaris, la qual esperem que es compleixi, ja que la tasca que duen a terme és de vital importància.

 

Moment d'entrega d'un obsequi a Miquel Buch | B.H.

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris