ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

Carme Martí parlarà de l'èxit del llibre 'El camí de les Aigües' a Vimbodí i Poblet

L'acte tindrà lloc dimecres, 27 de febrer, a les 19.00 hores, a la sala 1 d'Octubre, en un acte organitzat pel Club de Lectura de la localitat
Carme Martí en una presentació de la novel·la | Redacció
 

 

Aquest dimecres, 27 de febrer, la sala municipal 1 d'Octubre de Vimbodí i Poblet, situada sota els porxos de la Casa de la Vila, acollirà una nova sessió del Club de Lectura de la localitat. En aquesta ocasió, es comptarà amb la participació de l'escriptora montblanquina Carme Martí, autora de la reeixida novel·la 'El camí de les Aigües». L'acte, organitzat per l'entitat cultural vimbodinenca, és obert a tothom.

 

L'àvia de l'autora, Maria Badia, és protagonista de la novel·la

L'autora parlarà de l'èxit del seu darrer llibre. La novel·la és un viatge en el temps d’olors i sabors per conèixer la vida de la cuinera espluguina Maria Badia, l’àvia de l’autora, al llarg del segle XX. Amb una particularitat: es descobreix a través de la mirada d’una altra protagonista, la Laura, que la presenta des de l’actualitat (i la ficció) llegint un llibre sobre la seva vida a la seva àvia.

 

'El camí de les Aigües' és la barreja de dues històries connectades per un fil invisible a través de la lectura. Alhora, el llibre és «un cant a la cuina feta amb amor i un deliciós homenatge a les àvies treballadores que mai no es van deixar vèncer per les adversitats del seu temps».

 

 

 

Fotografia de la cuinera protagonista de la novel·la | Redacció

 

Carme Martí sedueix 20.000 lectors de totes les edats

Carme Martí neix a Montblanc el 1972. És llicenciada en filologia catalana i forma part de l’equip del Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí. Va debutar amb el llibre «Un cel de plom», una gran novel·la que apropa la vida de Neus Català, supervivent catalana del camp d’extermini de Ravensbrück.

 

Anteriorment, havia publicat «Història d’una cuinera». «Memòries de Maria Badia» (2008) i «Cròniques rurals» (2011), amb Jordi Llavina i Albert Carreras. El 2012 va seduir prop de 20.000 lectors de totes les edats i «El camí de les Aigües» arriba cinc anys després del seu debut com a narradora.

 

 

També et pot interessar: