Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Clickània obre inscripcions del concurs de diorames i inicia la venda d'entrades

Enguany, el festival tindrà una durada de cinc dies repartits en dos caps de setmana
Els punts de venda especialitzats al Clikània. | Joan López

 

Clickània, el Festival de Playmobil de Montblanc, arriba a l’onzena edició, i enguany, com a novetat, amplia els dies de la mostra. Concretament tindrà lloc durant cinc dies repartits en dos caps de setmana: del 12 al 14 d'octubre i del 20 al 21 d'octubre. A més a més, també es desenvoluparà l'activitat que fomenta la participació dels visitants i que ja s'ha convertit en un clàssic: el concurs de diorames. Des que el festival té una durada de dos caps de setmana, el concurs de creació de diorames de Playmobil també es va adaptar a aquesta ampliació. En disposar de més dies de celebració, el concurs s'obre a més participants.

 

Una imatge del Clickània 2018.  | Joan Lòpez

 

Concurs de diorames a Clickània

El concurs de diorames se celebra a l'antic hospital de Santa Magdalena, on cada cap de setmana s'hi ha programat el muntatge, l'exposició dels diorames i l'acte de lliurament de premis. L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Montblanc s'encarrega de la redacció de les bases, de les inscripcions, del control de muntatge i desmuntatge, de la vigilància i del veredicte del jurat. Les principals característiques del concurs queden recollides a les bases que es poden consultar al web i se'n farà recordatori des dels comptes de Montblanc Medieval a les xarxes socials.

 

Des de l'organització recorden que un mateix diorama podrà ser realitzat per un màxim de dos participants i que cadascun tindrà un espai de 70x70 cm. Els muntatges es faran el dijous previ al primer cap de setmana i el divendres previ al segon cap de setmana del Festival, de 18.00 a 20.30 hores, i es desmuntarà els diumenges, després del repartiment de premis que té hora prevista a les 13.30 hores. S'atorgaran premis al primer i segon classificat de cada categoria.

 

 

 

El concurs consta de quatre categories: espitllera (fins a 6 anys), merlet (de 7 a 11 anys), torre (de 12 a 16 anys) i muralla (majors de 16 anys). Els interessats en participar al concurs és imprescindible que s'inscriguin a l'Oficina Municipal de Turisme de Montblanc a partir del 12 de setembre. Les places són limitades i per participar-hi caldrà abonar la quantitat de 2 euros per diorama. D'altra banda, a la mateixa oficina de turisme, tothom qui ho desitgi pot passar a comprar les entrades anticipades.

 

Preus de Clickània Montblanc

Els preus no tenen increment respecte altres edicions anteriors. L'entrada d'un dia és gratuïta per a infants de fins a 6 anys, de 2€ per a infants entre 7 i 13 anys, i per a majors de 14 anys és de 3€. Hi torna a haver l'opció de comprar una entrada de dos dies, vàlida per a un cap de setmana. Gratuït per a menors de 6 anys, de 3€ per a infants entre 7 i 13 anys, o per a majors de 14 anys, 4€.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris