Comencen les obres de desbrossament de parcel·les urbanes a Montblanc

Aquesta setmana s’ha iniciat l’execució de les parcel·les que s'habiliten com a aparcaments de la Setmana Medieval
Una imatge d'arxiu de desbrossament dels camins. | Cedida

 

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Montblanc ha aprovat la contractació de les empreses que realitzaran les feines de neteja i desbrossament de parcel·les urbanes de titularitat municipal a Montblanc i als municipis agregats de Lilla, Prenafeta, Rojals i El Pinetell.

 

Una d’aquestes empreses s’encarregarà de la neteja de les parcel·les de Montblanc, per un import de 9.673,95 euros i una altra farà la feina de les pedanies, per 3.448,50 euros.

 

Aquesta setmana ja ha començat l’execució de les parcel·les que s'habiliten com a aparcaments de la Setmana Medieval, una feina que s’allargarà uns 10 dies.

 

A l’estiu seguiran amb els treballs

La següent fase serà ja al mes de juny, del 3 al 21 i consistirà en la neteja de les parcel·les del carrer Josep Maria Tossas, La Canal, Sant Maties, barranc del Bulló, barranc de la Pasquala i marges de les carreteres de la N-240 i de la C-14 i dels camins del cementiri i de Sant Josep.

 

Durant el mes de juliol seguiran les feines, concretament, de l’1 al 5, als terrenys de l'Acampada Jove i repàs a l'aparcament de la rotonda de La Mercè; i del 8 al 17 de juliol, aparcaments de Conca Activa, Incasòl i Pompeu Fabra, carrers Vinyols i Josep Maria Tossas, La Canal i Sant Maties.

 

Pel que respecta a les parcel·les urbanes de titularitat municipal situades als municipis agregats, de l'1 al 12 de juliol s'executaran els treballs a Rojals i El Pinetell, i del 15 al 26 de juliol, a Lilla i a Prenafeta.

 

Les obres que es preveuen tenen a veure amb el manteniment i tall d'herbes de parcel·les i marges de carrers.

 

També et pot interessar:

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris