Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La Conca aposta pel tenis taula

La Comarca pretén potenciar la pràctica de tenis taula més enllà de l'entorn escolar
Un dels esports més practicats en l'entorn escolar a la Conca de Barberà és el tenis taula. A la comarca hi ha jugadors amb gran potencial | cedida

 

Un dels esports més practicats en l'entorn escolar a la Conca de Barberà és el tenis taula. A la comarca hi ha jugadors amb gran potencial, però resulta complicat seguir amb la pràctica d'aquest esport un cop acabada l'etapa escolar, ja que són pocs els espais que ofereixin la possibilitat de seguir practicant i donar continuïtat a l'aprenentatge d'aquest esport.

 

Per aquest motiu, el passat mes de setembre del 2017 va néixer el primer club de la Conca de Barberà dedicat al tenis taula, es tracta del Club de Tenis Taula de l'Espluga de Francolí, una entitat que ja celebra la seva segona temporada i que busca consolidar-se en l'àmbit esportiu del municipi. El club va sorgir de la voluntat d'exjugadors de poder tenir un punt de trobada per reunir-se i gaudir d'aquest esport. Però, a més a més, el club també desitja mirar cap al futur i esdevenir una escola d'aquest esport i ser un complement perfecte a la iniciació del tenis taula que fomenten les escoles del territori.

 

Durant la seva segona temporada, el club vol assolir un objectiu una mica més gran: apropar el tenis taula al conjunt de la comarca. Amb aquesta voluntat en ment, el club proposa entrenaments com a activitat extraescolar, però també fa una crida persones de totes les edats que vulguin jugar de forma amistosa o bé competir. Així doncs, el CTT ha adquirit un entrenador que permetrà els seus jugadors millorar la tècnica.

 

Debut de la primera jugadora

Durant la primera temporada, el club va participar en l'àmbit competitiu amb tres equips ubicats a la Tercera Divisió Provincial. Dos d'aquests equips acabarien la lliga com a líders del seu grup i van aconseguir passar a Segona Provincial. A més, una de les notícies més celebrades és que el club ja disposa de la seva primera jugadora federada, la Maria Querol.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris