Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Concactiva vol unificar els seus vivers d'empreses en un espai comú

El Centre d'Iniciatives Empresarials de la Conca de Barberà té el repte de donar un nom propi a tota la xarxa de vivers agroalimentaris que gestiona actualment
Exterior de la seu de Concactiva a Montblanc. | Júlia Giribets

 

El Centre d’Iniciatives Empresarials de la Conca de Barberà, Concactiva, està treballant en un nou projecte per a desenvolupar aquest any 2019. Aprofitant la diversitat de vivers d’empreses del sector agroalimentari que gestiona, es vol unificar aquests vivers per crear una comunitat més potent i establir vincles entre tots ells, per tal que puguin treballar plegats en projectes concrets.

 

Actualment, Concactiva gestiona els anomenats Espai Cuina, el Viver de Cavistes, el Viver de Celleristes i el Molí d'Oli. «Volem fer de tots ells un espai comú i així crear un sistema molt més fort», ha avançat a tarragonadigital la tècnica de desenvolupament local de Concactiva, Yolanda Burgos.

 

En aquest sentit, des del centre es vol crear una comunitat perquè els diferents vivers del sector agroalimentari puguin establir vincles entre ells i caminar de la mà. Aquesta proposta també aglutinarà els diversos espais que tenen a Concactiva com la sala 'coworking'. 

 

Un nom propi a tota la xarxa

«Es tracta de donar un nom propi a tota la xarxa de vivers», afirma la tècnica i, alhora, que això esdevingui «un factor d’atracció per a la gent de fora». Aquest nom propi, encara per definir, es mouria entre ‘Conca Espais’ o ‘Espais Conca’.

 

Només el fet de la peculiaritat d’aquests vivers, pertanyents al sector agroalimentari, «ja és un focus d’atracció al territori», diu Yolanda Burgos. Ara mateix s’està treballant per fer d’aquesta idea una realitat en els propers mesos.

 

Per tal de portar-ho a terme, es contempla fer obres al segon pis del viver i així poder crear nous despatxos i sales polivalents.

 

També et pot interessar:

Concactiva dóna el tret de sortida al projecte 'Joves Actius Conca de Barberà'.

REPORTATGE: Les peces de Lego, una eina per a la innovació a les empreses a Tarragona.

 

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris