GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Solivella acollirà el Concert de Primavera de la Conca de Barberà

Una cinquantena d'alumnes de les escoles municipals de música de la Conca de Barberà actuaran plegats amb motiu d'aquest concert comarcal
Concert de Primavera de 2018 a Vilaverd | Redacció

 

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà organitza des de fa anys un concert comarcal en què les tres escoles municipals de música de la comarca, dels municipis de Montblanc, l'Espluga de Francolí i Santa Coloma de Queralt, ofereixen un repertori musical molt interessant de la mà dels seus alumnes.

 

La Societat de Solivella acollirà el Concert de Primavera d'enguany

 

En aquesta ocasió Solivella és el municipi escollit per dur a terme el concert de 2019. Serà el dissabte 16 de març a les 18.30 h de la tarda, al local de La Societat de Solivella. És un concert obert a tothom i des de l'organització es calcula que una cinquantena de músics d'arreu de la comarca actuaran plegats en l'esdeveniment.

 

Com a fet destacat en l'edició d'enguany, es comptarà amb la participació dels alumnes de l'Escola Sagrat Cor de Solivella, els quals actuaran conjuntament amb els alumnes de les escoles de música durant la interpretació del cant comú.

El poble de Solivella acollirà l'edició del concert comarcal d'enguany | Redacció

 

El Concert de Primavera és concebut com un espai més de trobada de la comarca

 

L'organització del Concert de Primavera constitueix anualment un espai de trobada i d’intercanvi tant d’alumnes com de personal docent de les escoles municipals de música de la Conca de Barberà. Es realitza de forma itinerant entre els municipis de la comarca. L'edició de 2017 es va dur a terme a Barberà de la Conca, i el concert de 2018 va tindre lloc a l'església de Sant Martí de Vilaverd.

 

Potser també t'interessa: