Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Conferència sobre el càncer a Montblanc

La capital de la Conca acull una conferència sobre el càncer amb motiu de la marató 2018

La conferència és la primera de moltes que es duran a terme a diferents municipis i centres educatius | cedida

 

Arriba, un any més, la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. Enguany, la jornada solidària arriba a la seva 27a edició. Per aquest motiu, el municipi de Montblanc acollirà una conferència de caràcter divulgatiu sobre el càncer, la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones. L'objectiu de la conferència és acostar, a la població, la realitat mèdica i humana del càncer.

 

La conferència està impulsada per la Fundació La Marató de TV3 i l'organitza l'Oficina Jove de la Conca de Barberà juntament amb l'Ajuntament de Montblanc i la Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles. L'activitat es durà a terme el 16 de novembre a les 18.30 hores a la Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles i anirà a càrrec d'un professional de la salut amb el suport de material gràfic i de la projecció d'un vídeo didàctic.

 

Primera causa de mort entre els homes i segona entre les dones

Avui en dia, el càncer segueix sent una de les malalties més mortals per a l'ésser humà. Concretament, és la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones. Tot i que no es poden negar els avenços dels últims anys, es calcula que 1 de cada 2 homes i 1 de cada 3 dones en tindran al llarg de la vida. Així doncs, La Marató 2018 destinarà els seus recursos a la recerca per aconseguir tractaments més eficients que permetin millorar la supervivència i la qualitat de vida dels pacients, així com mètodes de prevenció i de diagnòstic més eficaços.

 

L'eslògan d'aquesta edició és «La investigació és la vida». La campanya mostra tot el procés viscut per una persona amb càncer fins a arribar a la curació. D'aquesta manera, es fa èmfasi en la importància de la recerca mèdica per millorar la situació dels pacients afectats. La conferència és la primera de moltes que es duran a terme a diferents municipis i centres educatius de la Conca de Barberà.

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris