Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Curs de formació i assajos als Grallers de l'Espluga

Les classes de gralla es fan cada dimecres al Casal de l'Espluga de Francolí
Ja ha començat el nou curs de formació i assajos de gralla de l'Escola de Gralla i Percussió i el grup de Gralles de l'Espluga | cedida

 

Ja ha començat el nou curs de formació i assajos de gralla de l'Escola de Gralla i Percussió i el grup de Grallers de l'Espluga. El curs, a càrrec del mestre graller Oriol Olivé, ja fa unes setmanes que està en funcionament. Durant aquest temps, el grup d'iniciació ha reprès les classes de tècnica de gralla i aquest dissabte s'han recomençat els assaigs del grup de Grallers l'Espluga.

 

L'objectiu del curs és el d'ampliar el repertori de la formació per tal de poder formar els nous gralles en el domini i la tècnica de l'instrument. D'aquesta manera, s'espera seguir ampliant la base del nou alumnat. La finalitat és la de poder incrementar la participació al grup de Grallers de l'Espluga i impulsar amb nova força la tradició instrumental de la gralla, tan lligada a la cultura catalana.

 

L'objectiu del curs és el d'ampliar el repertori de la formació per tal de poder formar els nous grallers en el domini i la tècnica de l'instrument | cedida

 

Les classes de gralla es duen a terme cada dimecres al Casal de l'Espluga de Francolí. Un dissabte al mes s'organitza l'assaig general del grup de Grallers l'Espluga. Si esteu interessats a formar part d'aquesta cultura musical espluguina, sigui per incorporar-vos al grup de gralles o bé per iniciar-vos en el món de la gralla, podeu realitzar les vostres inscripcions mitjançant el correu grallersespluga@gmail.com.

 

El paper d'aquests grups amb arrel folklòrica és vital en la societat actual. No només ajuda a 'fer poble' i establir i reforçar lligams entre els membres del grup. Sinó que permet mantenir viva una tradició que es remunta, segons les primeres ressenyes conegudes, al segle XVII.

 

Les classes de gralla es duen a terme cada dimecres al Casal de l'Espluga de Francolí | cedida

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris