La 8ª cursa de muntanya i caminada popular de Conesa ja ha obert inscripcions

Serà el diumenge 6 d’octubre i hi haurà un recorregut de 15 km i una caminada alternativa de 8,5 km per gaudir dels camins amb més encant del municipi
La cursa i la caminada de Conesa. | Joan López

 

El pròxim 6 d’octubre Conesa tornarà a acollir la cursa de muntanya i caminada popular, en la seva 8a edició. Enguany es mantenen les distàncies de l’any passat i els participants podran triar si volen caminar o córrer a l’hora d’inscriure’s.

 

Així doncs, es podrà fer el recorregut llarg corrent o caminant gràcies a la cursa i caminada de 15 quilòmetres, o es podrà escollir el recorregut més curt, per caminar 8,5 quilòmetres.

 

La cursa llarga passa per llocs emblemàtics i camins amb encant en un paisatge únic com el que ofereix aquest terme municipal: el Molí de l’Elari, el Mas del Muntanyès, la Font de la Canaleta o Saladern.

 

Inscripcions obertes per a la cursa i la caminada

Per tal de no perdre’s aquesta cita, els interessats ja us podeu inscriure de forma presencial al Cafè de Conesa o a la Carnisseria Cati de Santa Coloma de Queralt amb pagament efectiu fins al 3 d’octubre.

 

També es pot fer la inscripció ‘online’ fins al 4 d’octubre (o quan s’arribi als 400 inscrits) o consultar tota la informació al blog de la cursa on també hi ha l’opció d’inscriure’s.

 

Reglament, preus i horaris de la cursa

La cursa està limitada a 400 participants, que han de ser majors de 16 anys en el cas de la cursa i majors de 14 en la caminada. Les categories per als corredors es divideixen en general masculina i general femenina i hi haurà un trofeu per als tres primers de cada categoria i pel primer local femení i masculí.

 

El preu per participar és de 10 euros i inclou un obsequi de participació, dos avituallaments i esmorzar a l’arribada. El mateix dia de la cursa s’accepten inscripcions pel preu de 15 euros.

 

Diumenge, a les 8.00 hores s’entregaran els dorsals a Conesa i a les 9.00 hores sortirà la cursa. A les 12.00 hores es farà el lliurament de premis.

"Magdalena Masagué Ballart (90 anys)" "Bloggers i comumunity managers francesos s’interessen pel patrimoni de Montblanc"