Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Joan Casellas plega de regidor de Montblanc

Addueix «motius personals i professionals» per la renúncia al càrrec
Joan Casellas, ahir durant el ple on es va acomiadar dels seus companys regidors. | J.V.

 

Joan Casellas ha deixat el seu càrrec de regidor a l’Ajuntament de Montblanc durant el ple celebrat aquest dimecres, 19 de setembre. El fins ara máxim responsable d’Urbanisme al consistori de la vila Ducal addueix «motius personals i professionals» per renunciar al càrrec. El número 9 de la llista d'Agrupament Catalanista per Montblanc, Santi Porta, entrarà a l'Ajuntament fins al final de legislatura, tot i que de moment encara no se sap si Porta ocuparà les mateixes regidories que fins ara tenia Casellas.

 

Santi Porta, número 9 a la llista d'Agrupament Catalanista, ocuparà la vacant de Casellas. Ahir, va seguir el plenari des de les cadires reservades al públic. | J.V.

 

Casellas ha estat regidor des de l’any 2011, quan va entrar a formar part de la candidatura d’Agrupament Catalanista de Montblanc. En la seva trajectòria, ha tirat endavant, entre d’altres, projectes com el nou centre de dia d’Aprodisca, la recuperació del camí del Francolí i la consolidació dels horts socials. 

 

L’Ajuntament aprova diverses modificacions puntuals del PGOU i del PERICH

Durant el plenari celebrat aquest dimecres també es va aprovar per unanimitat dues modificacions puntuals del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) i una del Pla Especial de Reforma Interior del Centre Històric (PERICH) del municipi.

 

La primera modificació puntual del PGOU afecta els establiments d'allotjament turístic i els habitatges d'ús turístic, mentre que la segona afecta al sistema d'equipaments comunitaris i l'especificació d'alguns equipaments del municipi. En aquesta, s'amplia l'article per a admetre els usos de bar, restaurant i similar com a usos complementaris. A més, es modifica la qualificació de Cal Campdepadrós d'equipament a nucli antic, donat que l'ús actual és residencial, i també es modifica l'ús d'un equipament de centre social de Rojals.

 

Pel que respecta a la modificació puntual del PERICH, afecta als establiments d'allotjament turístic i els habitatges d'ús turístic.

 

Aprovat l'addendum del contracte d'arrendament amb Vodafone

 

El plenari també va aprovar, en aquest cas per 8 vots a favor (Agrupament Catalanista de Montblanc i FIC) i 4 abstencions (CUP i PDeCAT), un addendum del contracte d'arrendament del consistori montblanquí amb Vodafone. L'esmentat addendum es realitza perquè l'empresa de telefonia mòbil no va utilitzar el seu propi comptador durant nou mesos de l'any 2016, i el consistori montblanquí va pagar les despeses de l'energia elèctrica, un import de 2344,32 euros, que ara Vodafone farà arribar a les arques municipals.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris