Plaça Major de Montblanc

Montblanc inicia el procés per obtenir el Distintiu per la Igualtat de Gènere

L'associació Forgender Seal ofereix a les administracions posar en marxa aquest procés de certificació

L’Ajuntament de Montblanc  ha iniciat el procés per a l’obtenció del distintiu  per la Igualtat de Gènere, un distintiu que permetrà la implantació d’un sistema de gestió  de gènere per tal d’afavorir la integració de la perspectiva de gènere en les polítiques i actuacions de l’administració local.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

En aquest sentit, l’associació Forgender Seal  ofereix a les administracions posar en marxa aquest procés de certificació a través de la norma SG CITY 50-50. D’aquesta manera, el treball conjunt entre aquesta associació i l’ajuntament permetrà la implantació d’un sistema de gestió per avaluar i certificar el compromís  dels governs municipals a favor de la igualtat de gènere.

A més, l'entitat impulsa, promou i posa a la disposició dels municipis una eina que afavoreix la integració de la perspectiva de gènere en les polítiques i actuacions de l’administració local. Per una banda es durà a terme una autodiagnosi per conèixer quines polítiques, plans i actuacions disposa el municipi i, per una altra banda, es desenvoluparà el Pla de Compromís mitjançant el qual el consistori estableix els compromisos per impulsar i promoure polítiques, plans i actuacions a favor de la igualtat de gènere.