Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Ferit per inhalació de fum en un incendi a Vila-seca

S'ensorra una casa al passeig de la Muralla de Santa Coloma de Queralt

L'immoble ha caigut a sobre d'un altre edifici deshabitat. No hi ha hagut cap persona afectada
L'immoble ha caigut a sobre d'un altre edifici deshabitat. | Ramon Orga Mestre

 

Petit ensurt a Santa Coloma de Queralt. A les 8.30 hores del matí d’aquest dimecres s’ha ensorrat una casa i ha caigut a sobre de l’immoble del costat, que també ha quedat parcialment afectat.

 

Es tracta del número 21 del passeig de la Muralla que s’ha ensorrat a sobre del número 23 del mateix carrer.

 

Segons han informat fonts dels Bombers de la Generalitat, ja hi havia un avís per fer l’enderroc de la casa situada en el número 23, però encara no s’havia dut a terme. Els dos immobles estaven deshabitats. 

 

Els Bombers s’han desplaçat fins al lloc dels fets amb quatre dotacions. Un cop allà, han fet les comprovacions pertinents, com mirar si alguna de les cases estava habitada, si hi havia alguna persona atrapada en l’interior i si els fets suposaven algun perill per a la via pública. Tots aquests fets s’han descartat, ja que en l’interior de les cases no hi havia ningú.

Estat en el què ha quedat la casa ensorrada a Santa Coloma de Queralt. | Ramon Orga Mestre

 

Al llarg del matí està previst que arribi l’arquitecte i, segons han explicat des dels Bombers, l’empresa que havia de fer l’enderroc es farà càrrec de la consolidació de l’espai, és a dir, s’encarregaran de netejar la runa que ha quedat fruit d’aquest ensorrament.

 

En els últims dies també s'han esfondrat cases a Tortosa i El Vendrell

Aquests dies també ha estat notícia l’esfondrament d’altres immobles, també sense lamentar danys personals. El passat 21 d’octubre es va ensorrar una casa a Tortosa a la plaça Mossèn Sol, quan va caure de manera parcial una coberta quedant afectada la façana de l’edifici. La casa estava desocupada. Per precaució es va desallotjar una família de l’immoble del costat.

 

El Vendrell també va ser escenari d’un accident similar el mateix dia. La teulada d’una casa deshabitada del carrer Albinyana es va esfondrar parcialment. En concret, es va ensorrar una biga i van caure uns dos metres quadrats de teules.

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris