Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Un cotxe de la Guàrdia Civil bolca a l'N-420 a Botarell

L'Espluga Ràdio comença una nova temporada amb una trentena de propostes

L'estrena de nous programes i la consolidació dels actuals configuraran la programació per la temporada 2018-2019
Locutors als estudis de l'Espluga FM Ràdio | EFMR

 

Aquest dimecres, 12 de setembre, l’Espluga FM Ràdio (EFMR) ha començat la seva 35a temporada. Segons expliquen des de l'emissora espluguina, l’estrena de nous programes i la consolidació dels actuals configuraran la programació per la temporada 2018-2019. La nova graella incorporarà més de 25 propostes que es faran amb la participació de l'Espluga Audiovisual.

 

Retorn dels informatius diaris 

‘La Conca al Dia’, a les 11 del matí, i l’Informatiu Diari, a la 1 del migdia i a les 7 del vespre, tornaran a posar l’actualitat de la comarca a l’eix de la programació de l’Espluga FM Ràdio. Com a novetat, aquesta tardor l’emissora obre una nova finestra diària per conèixer els titulars de la jornada a les 9 del matí, que s’afegirà al repàs que ja es feia la temporada passada a les 9 del vespre. 

 

Col·laboració de Ràdio Montblanc

Amb la col·laboració de Ràdio Montblanc, l’EFMR i l’Espluga Audiovisual continuaran produint l’Informatiu Conca de Barberà del cap de setmana, un espai que seguirà amb el repàs de l’actualitat esportiva a l’Infoesport. 

 

La nova graella de programació es donarà a conèixer en un acte que se celebrarà pròximament. En aquest es presentaran els més de 25 programes de producció pròpia de l’Espluga FM Ràdio i l’Espluga Audiovisual. Tal com expliquen fonts de l’emissora, la Conca de Barberà serà el centre d’atenció de l’ampli ventall de propostes des de molts àmbits diferents: com la gastronomia, el patrimoni, la cultura popular, l’agenda d’actes, la política i les persones del territori.

 

D’altra banda, també s’assenyala que en la nova temporada no hi faltaran els programes musicals i l’aposta per l’anglès. La 35a temporada de l’EFMR comptarà també amb diverses col·laboracions amb Ràdio Montblanc. Les dues emissores municipals de la Conca de Barberà compartiran alguns dels programes i produiran espais conjunts, com és el cas del 'Punt de Mira', el repàs setmanal dels esdeveniments del cap de setmana.

Comentaris