Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PORTADES

Les portades d'avui, 17 de juliol

Una exposició de ceràmica dona el tret de sortida al festival Terrània de Montblanc

Es tracta d’una mostra dedicada al ceramista Jordi Serra i la seva nissaga familiar que s’inaugura aquest dijous 6 de setembre
Imatge de l'exposició que s'inaugura aquest dijous 6 de setembre. | Cedida

 

Ja s’acosta un dels esdeveniments més esperats a la tardor a Montblanc, el Festival Internacional de Ceràmica, el Terrània. Encara falten algunes setmanes per acollir l’edició d’enguany, però aquests dies ja es pot anar obrint boca i fer un tastet de la primera activitat. Aquest dijous 6 de setembre s’inaugura la mostra ‘Reflexos metàl·lics. Nissaga Serra del 1901 fins al 2018’ a la Sala d’Exposicions Sant Miquel. Es tracta d’una exposició dedicada al ceramista Jordi Serra i la seva nissaga familiar. L’acte tindrà lloc a les 18.00 hores i està inclòs dins la programació de la Festa Major montblanquina.  

 

Aquesta serà l’exposició central del festival Terrània i en la inauguració es comptarà amb la presència del ceramista de Cornellà de Llobregat, Jordi Serra a qui s'ha dedicat la imatge de la portada del programa i del cartell del festival. Com ja s'ha fet en les darreres edicions, la inauguració de l'exposició central anirà acompanyada de l'actuació d'alumnes de l'Escola Municipal de Música que interpretaran diverses peces musicals.

 

L’exposició es podrà visitar durant tot el mes de setembre amb diferents horaris. Del dia 7 al 23 estarà oberta al públic cada divendres, dissabte i diumenge d’11.00 a 14.00 hores. Els dies en què es coincideixi amb la celebració del festival, és a dir el 28, 29 i 30 de setembre, també es podrà visitar en horari de tarda, de 16.00 a 19.00 hores. A més, els visitants podran endur-se el catàleg commemoratiu que ha editat l'Ajuntament de Montblanc on hi ha les fotografies de les peces exposades.

 

Més exposicions del festival Terrània

Durant la celebració del festival, se sumaran tres exposicions més a aquesta: a la Galeria Natàlia Ferré hi exposarà Montse Llanas; al Centre d'Interpretació de l'Art Rupestre, Mercè Rius; i a l'Oficina de Turisme des d'aquesta setmana hi ha una mostra d'obres dels alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona. Ja fa setmanes que es coneix la programació d’aquesta setzena edició del festival Terrània de Montblanc i també està disponible a l’Oficina de Turisme.

 

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris