Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Lasta Sanco protagonitzarà el concert de la Festa Jove de les Piles de Gaià

La festa compta amb el suport de l'Ajuntament de les Piles, de la Diputació de Tarragona, del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i del Festival Maig
Les Piles celebrarà una nova edició de la Festa Jove el dissabte 20 de juliol | Redacció

 

Aquest dissabte 20 de juliol, les Piles de Gaià es prepara per una nova edició de la Festa Jove. En aquesta ocasió, la plaça del municipi s'omplirà de públic a partir de les 23.55 de la nit per escoltar i ballar al ritme del grup Lasta Sanco. Prèviament, a partir de les 22.00 h, tindrà lloc el sopar de germanor protagonitzat pels joves. La festa s'allargarà fins ben entrada la matinada amb les sessions dels DJ Sendo i no hi faltarà el servei de barra. La festa compta amb el suport de l'Ajuntament de les Piles de Gaià, de la Diputació de Tarragona, del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i del Festival Maig.

 

Dimarts a la fresca

Paral·lelament, el municipi ha posat en marxa una nova edició dels Dimarts a la Fresca. Enguany s’ha buscat fer una programació molt més àmplia, buscant altres disciplines artístiques a part dels tradicionals concerts, i s’ha fet una aposta per buscar propostes del territori i atraure públic d’altres pobles del voltant.

 

Així, el passat dimarts 9 de juliol es va estrenar el primer Dimarts a la Fresca amb una proposta de luxe i mai vista en aquest cicle. L’Ermita de Santa Eugènia va ser l'escenari d’una sessió d’astronomia a càrrec d’Eduard Garcia-Luengo, maridada amb un tast de vins del Celler Mas Vicenç i acompanyada amb música de Freqüència 432

 

Ahir, 16 de juliol, el jazz va prendre el protagonisme amb el concert ‘Jazz t’has mullat’, a les 20.30 h, i el tercer dimarts a la fresca, el 23 de juliol, serà teatral, amb una de les noves propostes que s’incorpora també aquest any. La sala del Cafè acollirà la comèdia ‘L’estiuet del senyor Martí’, amb el grup Els comediants de l’Ateneu Igualadí. Per últim, el cicle el tancarà ‘Túsica’, un concert de música de versions en directe el dia 30 de juliol a les 2.00 h al Parc.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris
Jordi
Vinga que ho petareu Lasta sanko!!!!!