Lasta Sanco protagonitzar脿 el concert de la Festa Jove de les Piles de Gai脿

La festa compta amb el suport de l'Ajuntament de les Piles, de la Diputaci贸 de Tarragona, del Consell Comarcal de la Conca de Barber脿 i del Festival Maig
Les Piles celebrar脿 una nova edici贸 de la Festa Jove el dissabte 20 de juliol | Redacci贸

 

Aquest dissabte 20 de juliol, les Piles de Gai脿 es prepara per una nova edici贸 de la Festa Jove. En aquesta ocasi贸, la pla莽a del municipi s'omplir脿 de p煤blic a partir de les 23.55 de la nit per escoltar i ballar al ritme del grup Lasta Sanco. Pr猫viament, a partir de les 22.00 h, tindr脿 lloc el sopar de germanor protagonitzat pels joves. La festa s'allargar脿 fins ben entrada la matinada amb les sessions dels DJ Sendo i no hi faltar脿 el servei de barra. La festa compta amb el suport de l'Ajuntament de les Piles de Gai脿, de la Diputaci贸 de Tarragona, del Consell Comarcal de la Conca de Barber脿 i del Festival Maig.

 

Dimarts a la fresca

Paral路lelament, el municipi ha posat en marxa una nova edici贸 dels Dimarts a la Fresca. Enguany s鈥檋a buscat fer una programaci贸 molt m茅s 脿mplia, buscant altres disciplines art铆stiques a part dels tradicionals concerts, i s鈥檋a fet una aposta per buscar propostes del territori i atraure p煤blic d鈥檃ltres pobles del voltant.

 

Aix铆, el passat dimarts 9 de juliol es va estrenar el primer Dimarts a la Fresca amb una proposta de luxe i mai vista en aquest cicle. L鈥橢rmita de Santa Eug猫nia va ser l'escenari d鈥檜na sessi贸 d鈥檃stronomia a c脿rrec d鈥橢duard Garcia-Luengo, maridada amb un tast de vins del Celler Mas Vicen莽 i acompanyada amb m煤sica de Freq眉猫ncia 432

 

Ahir, 16 de juliol, el jazz va prendre el protagonisme amb el concert 鈥楯azz t鈥檋as mullat鈥, a les 20.30 h, i el tercer dimarts a la fresca, el 23 de juliol, ser脿 teatral, amb una de les noves propostes que s鈥檌ncorpora tamb茅 aquest any. La sala del Caf猫 acollir脿 la com猫dia 鈥楲鈥檈stiuet del senyor Mart铆鈥, amb el grup Els comediants de l鈥橝teneu Igualad铆. Per 煤ltim, el cicle el tancar脿 鈥楾煤sica鈥, un concert de m煤sica de versions en directe el dia 30 de juliol a les 2.00 h al Parc.