NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
La Fira de la Ganga a Montblanc en l'edició 2018.

Montblanc celebra diumenge la Fira de la Ganga amb la presència de 17 establiments

Les botigues s'instal·laran a la plaça i al carrer Major de Montblanc de 10.00 a 14.00 hores. Oferiran productes de primera qualitat a preus molt rebaixats

La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM) celebrarà aquest diumenge dia 10 de març una nova edició de la Fira de la Ganga, on trauran al carrer productes de primera qualitat a preus molt rebaixats. En aquesta edició participaran un total de 17 establiments de la vila que oferiran productes procedents d'estocs de les mateixes botigues. 

A la Fira, es podran comprar tota mena de coses com objectes de regal, calçat, moda, roba de punt, productes i roba infantil, material i roba esportiva, papereria i llibreria, així com parament de la llar i ferreteria, il·luminació, merceria i roba interior, alimentació ecològica i de proximitat, i joguines, entre altres.

La Fira de la Ganga és una activitat consolidada a Montblanc

Al final de les dues principals temporades de venda, hivern i estiu, la Fira de la Ganga és ja una activitat ben consolidada de l'associació comercial montblanquina.

La Fira de la Ganga a Montblanc en l'edició 2018, al carrer Major, amb parades i gent comprant.
La Fira de la Ganga a Montblanc en l'edició 2018, amb els carrers plens de gent. | Cedida

Per una banda, permet reduir estocs als comerços i ofereix als clients una bona oportunitat per comprar a preus molt bons i, alhora, a conèixer l’oferta dels establiments participants. Així, la Unió de Botiguers espera repetir la bona rebuda entre els clients aquest diumenge.

Les botigues participants s'instal·laran a la plaça i al carrer Major de Montblanc, en horari de matí, entre les 10.00 i les 14.00 hores.

En aquesta edició hi participaran els següents establiments: Bumback, Calçats Pol, Ferreteria Ollé, Gèneres de Punt Pinyol, La Baldufa, Riber 2 Moda, Ull de la Vila, Il·luminacions Roig, El Teler, Arasport, Perfumeria i Regals Vives, L'Elefant Blau, Perfums i Regals Palau, Joguines Joglars, Blackline, La Pinyolina i Esports Montblanc.


Comentaris