Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La 'Ganga Food Night' omple Montblanc de roba i música

La fira, que s'allargarà fins a la mitjanit, ha rebut una bona assistència durant la tarda
La fira ha rebut una bona assistència per part dels veïns de la vila | B.H.

 

Com anunciàvem entre setmana; avui, dissabte 1 de setembre, Montblanc celebra la 'Ganga Food Night', antigament coneguda com la fira de venda d'estocs. Es tracta d'un esdeveniment que aprofita el final de les rebaixes per treure al carrer els productes que no s'han venut. Enguany, a més a més, s'hi sumen diversos comerços d'alimentació en el que serà un dia ple de compres, menjar i música.

 

En total hi participen 30 establiments i 3 entitats del municipi. Les paradetes recorren el carrer Major des de Sant Francesc fins a la plaça Major. El nucli de la fira es troba a la plaça de Sant Miquel, on s'ha muntat un escenari per actuacions musicals i on s'hi agrupen 8 comerços alimentaris i un celler montblanquí.

 

Enguany s'hi han sumat múltiples comerços alimentaris | B.H.

 

La fira ha rebut una bona assistència per part dels veïns de la vila, el carrer Major s'ha omplert de moviment mentre la gent passejava i comprava alguns productes culinaris o bé tèxtils, esportius, per a animals, infantils, etc. Els establiments que participen en la fira són: Forn de Pa Joan, Aviram Moix, El Racó de la Teca, Sabors de la Terra, Queviures Maria Teresa, La Cuina de la Sara, Ca les Bepes, Celler Foraster, Xurreria Sant Jordi, Gèneres de Punt Pinyol, Els Petits Encants, Floristeria Kursaal, Calçats Pol, Perfum i Regals Palau, Riber2 Moda, El Teler, L'Elefant Blau, Arasport, Ull de la Vila, Gat i Gos, Bumback, Naturlandia la Conca, La Baldufa, Klins, Joguines Joglars, Perfumeria Vives, Agroconca, Blackline, Esports Montblanc i Yoga'n'Sun. A més a més, a la fira també hi participen, com a "convidats especials" les entitats Gat i Gos, Estrelles de Cambotja i La Casa dels Xuklis, les quals tenen estands informatius per donar-se a conèixer als visitants.

 

S'espera que el bon ambient s'allargui fins a la mitjanit, moment en el qual es tancarà la fira. Fins llavors, l'experiència anirà acompanyada en tot moment amb música per tal de gaudir el màxim possible de l'esdeveniment.

Una de les novetats que aporta la fira és la presentació oficial del que es coneix com a targeta 'Tot Vila'. Una targeta vinculada als comerços montblanquins que permetrà als seus posseïdors gaudir de múltiples descomptes així com de sortejos, ofertes i diverses promocions. Concretament, la presentació es durà a terme a les 21.00 hores; serà llavors quan s'expliquin detalladament els avantatges i el funcionament d'aquest nou sistema. Si encara no hi heu passat, us recomaneu que li doneu una ullada a la fira, encara teniu algunes hores!

 

La fira s'allargarà fins a la mitjanit | B.H.

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris